Târgu-Jiu: Masaje la preţuri de criză pentru gorjeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Masaje la preţuri de criză pentru gorjeni
Târgu-Jiu: Masaje la preţuri de criză pentru gorjeni

Unele saloanele de masaj din Târgu-Jiu au redus considerabil preţurile, iar altele oferă un masaj de relaxare la zece şedinţe plătite. Tinerii cu bani şi fiţe preferă masajul cu ciocolată, frişcă  sau ulei de măsline care destinde pielea.


În toate saloanele de masaj din judeţ  se practică tarife de criză. Asta pentru că numărul clienţilor a scăzut considerabil în perioadă de criză financiară. Ca să nu piardă şi clienţii fideli, patronii au redus preţurile  până la 50 la sută .  De pildă, la un masaj de relaxare la un salon din zona centrală a municipiului Târgu-Jiu costă 20 de lei. „Avem superofertă la masaje. Doamnele mai plinuţe pot beneficia de 50 de minute de masaj antcelulitic care costă 3 lei“, a precizat Victor Pirtea, maseur.  Un alt salon de pe strada Griviţei oferă gratuit o şedinţă de relaxare la zece şedinţe plătite. Tinerii cu fiţe sau cu bani preferă masajele cu frişcă, ciocolată sau cu ulei de măsline pentru îngrijirea pielii.

„Au rămas clienţii cu bani“

O şedinţă de masaj costă 30 de lei. „La achiziţionarea unui abonament, oferim o şedinţă gratuită. Masajele cu frişcă sau ciocolată este ca un tratament de hrănire, anticelulitic şi relaxant, pe deasupra înfrumuseţează pielea. Acestea costă tot 30 de lei. De obicei la acest tip de masaj vin  fete cu fiţe, băieţi dar şi sportivi“,a spus Mihai Vulpe, administrator  salon de masaj.  După o zi grea de lucru tinerii se relaxează cu un masaj. „Mă simte excelent atunci când vin la masaj. După o zi obositoare de muncă un masaj mă linişteşte imediat şi mă menţine în formă“, a spus Cristian Lucaci de 29 de ani.

Un masaj medical de 50 de minute costă 35 de lei, iar 40 de minute de masaj relaxant 20 de lei. Unii oameni consideră că masajul este un moft. Acestea sunt extrem de benefice pentru  eliminarea depresiei, anxietăţii, îmbunătăţirea circulaţiei, hipertensiune şi multe altele.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite