Târgu-Jiu: Martinovic spune că nu are nici o ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Martinovic nu ştie de nici o ofertă
Martinovic nu ştie de nici o ofertă

Fundaşul sârb al celor de la Pandurii spune că nu a primit nici o ofertă şi nu crede că va pleca de la Târgu Jiu.

Dorit din către se pare de Dinamo şi Steaua, fundaşul central al celor de la Pandurii, Novak Martinovic, nu e la curent cu nici o ofertă pentru un eventual transfer.

Nu s-a gândit să plece de la Pandurii

Aflat la Belgrad, acolo unde şi-a reluat deja pregătirea pentru retur, jucătorul spune că nu crede că va pleca în această iarnă de la Pandurii. „Nu cred că voi pleca de la Pandurii, nu am cum să plec acum pentru că mai am contract. Numai dacă ar exista vreo ofertă de transfer şi din câte ştiu eu nu există. Am auzit şi de Copenhaga, şi de o echipă din Rusia dar nu cred că există aceste oferte. Am auzit şi eu de unele din aceste variante de transfer în România dar n-am primit nici o ofertă, nici impresarul şi nici clubul. Nu cred că ele există câtă vreme nu s-a primit nimic oficial” a precizat jucătorul sârb luat prin surprindere de numeroasele speculaţii referitoare la plecarea sa de la Târgu Jiu: „Nu m-am gândit să plec de la Pandurii dar dacă aşa va decide clubul că e mai bine şi va fi şi în avantajul meu poate voi pleca. Deocamdată nu pot vorbi de plecare pentru că eu sunt la Pandurii şi am contract cu echipa din Târgu Jiu.” Impresarul lui Martinovic, Zvonko Milojkovic, nu ştie nici el de o ofertă din ţară dar are informaţii că acesta ar fi monitorizat de echipe din străinătate. „Nu ştiu nimic de vreo ofertă a Stelei pentru Martinovic. În ritmul ăsta, mâine poate ajunge la Inter Milano” a spus acesta în glumă recunoscând totuşi că FC Copenhaga s-a interesat în acest tur de fundaş.

A fost în turneu în Slovenia, Bosnia şi Croaţia


Martinovic se află la Belgrad, unde a început deja pregătirea pentru retur efectuând programul stabilit de antrenori pentru vacanţă. După încheierea turului acesta a efectuat un scurt turneu prin ţările fostei Iugoslavii, vacanţa lui fiind deja încheiată: „Nu prea e timp de vacanţă, dar am avut aşa şase zile de ralaxare, să zic mai activă. Am fost într-un scurt turneu în ţările din fosta Iugoslavie, am stat câte două zile în  Slovenia, Bosnia şi Croaţia. Cam aceaasta a fost toată vacanţa că am început antrenamentele, antrenorul ne-a dat un program să ne pregătim pe vacanţă pentru a fi în formă când revenim.” Pentru că va reveni la Târgu Jiu pe 5 ianuarei la reunire, Martinovic regretă că nu va fi cu familia de Crăciun pe care sârbii îl sărbătoresc pe 7 ianuarie.



Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite