Târgu-Jiu: UPDATE / Raskovic: „Eu nu am fost de acord să semnez”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Milanco Raskovic
Milanco Raskovic

Jucătorii de la Pandurii, trimişi azi la echipa a doua, susţin că decizia s-a luat pentru că nu au fost de acord să semneze o listă de susţinere a antrenorului Liviu Ciobotariu.

Milanco Raskovic a precizat că pentru următoarele două meciuri conducerea clubului a propus 2000 de euro primă de victorie şi o amendă de 3000 de euro dacă nu vor fi câştigate ambele jocuri: „Preşedintele a venit cu o listă în vestiar să semnăm că-l susţinem pe antrenor şi că vom bate următoarele două etape. Pentru aceste două meciuri ni s-a cerut să semnăm că suntem de acord ca pentru victorie să primim 2 000 de euro iar în caz de înfrângere să fim amendaţi cu 3 000 euro. Eu nu am fost de acord să semnez, la fel ca  Martinovic, Stromajer şi Hidişan şi am fost trimişi să ne antrenăm la echipa a doua de mâine”.

Titular la aproape toate meciurile din tur ale echipei Pandurii, sârbul Novak Martinovic a declarat că nu înţelege de ce s-a luat decizia trimiterii sale la echipa a doua: „Nu ştiu de ce s-a luat decizia asta şi nu înţeleg dar eu cred că antrenorul nu mai are încredere în mine dacă m-a trimis la echipa a doua. O să mă duc la echipa a doua să mă antrenez acolo dar nu cred că e corect pentru că un an de zile cât au avut nevoie de mine eu mi-am făcut datoria meci de meci”.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite