Târgu-Jiu: Martinovic şi Cardoso sunt incerţi la meciul cu Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pandurii au plecat în această dimineaţă spre Bucureşti pentru meciul cu Dinamo cu 20 de jucători. Problemele de lot s-au înmulţit peste noapte iar doi dintre fundaşi, Cardoso şi Martinovic, acuză preobleme medicale cauzate de întinderi musculare fiind posibil să nu poată juca la Bucureşti.

Pentru a suplini măcar absenţa unuia dintre ei Cârţu l-a convocat azi şi pe Rada, având în acest mometn în lot şi trei jucători de la echipa a doua. Lipsesc la acest meci din motive obiective doar Raskovic care e accidentat şi Grecu care este suspendat. Nu se află în lot nici Popete care nu a mai fost convocat şi Lazic care are de rezolvat problemele cu viza şi a plecat urgent la Belgrad.
„Nu e Raskovic care e accidentat şi Grecu care este suspendat. Mai lipsesc  Popete şi Lazic care are de rezolvat problemele lui cu viza. Nu l-am văzut la antrenamente de două zile şi mi s-a spus că e la Belgrad tocmai pentru rezolvarea acestor probleme” a explicat Cârţu absenţele din lot. Tehnicianul nu crede că echipa are probleme cu pregătirea fizică dar nu exclude faptul ca unii jucători să aibă astfel de probleme: „Echipa nu are probleme cu pregătirea fizică dar dacă mai au unul sau altul e posibil, pentru că mai e şi vârsta sau mai ştiu eu ce fac ei în cursul săptămânii. Dar evoluează fiecare şi în funcţie de adversarul pe care îl întâlneşte.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite