Târgu-Jiu: Martinovic şi Murgan sunt suspendaţi pentru meciul cu Gloria Bistriţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Martinovic şi Murgan sunt suspendaţi pentru meciul cu Gloria Bistriţa
Târgu-Jiu: Martinovic şi Murgan sunt suspendaţi pentru meciul cu Gloria Bistriţa

Problemele de lot sunt destul de mari la Pandurii înaintea meciului  de azi cu Gloria Bistriţa, pentru că Martinovic şi Murgan, jucători de bază la meciul din precedenta etapă, vor fi suspendaţi.

Antrenorul Liviu Ciobotariu spune că are soluţii pentru absenţele din axul central, acolo unde lipsesc fundaşul central şi milocaşul central: „Într-adevăr avem doi jucători suspendaţi pentru partida cu Gloria Bistriţa. E vorba despre doi jucători din axul central al apărării, Murgan şi Martinovic. Dar cred că avem în lot jucători care pot să-i înlocuiască şi care sunt capabili să câştige jocul.”

Tehnicianul recunoaşte că poneşte la acest meci cu un handicap pentru că Martinovic e greu de înlocuit fiind un jucător cu experienţă: „Este adevărat că există un handicap pentru noi în zona centrală, deoarece Martinovic este un jucător cu mare experienţă, un jucător care a jucat titular toate meciurile de până acum. Însă, sper ca la ora jocului să fiu inspirat şi să aleg cel mai bun om pentru a suplini lipsa lui. Rusu este o variantă, dar aş putea apela şi la jucători de la echipa a doua. Deocamdată nu pot să spun cine va fi acel jucător pentru că vreau să evit anumite complexe.”

Urmăriţi live-text desfăşurarea meciului Pandurii Târgu Jiu - Gloria Bistriţa pe www.adevărul.ro cu începere de la ora 15:30.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite