Târgu-Jiu: VIDEO/ Mama elevului mort şi-a luat copilul de la morgă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama a venit astăzi împreună cu fratele şi părinţii săi la morga spitalului judeţean Gorj pentru a-şi lua  copilul acasă.

În urmă cu câteva ore, rudele băiatului de 11 ani care s-a sinucis aseară, aruncându-se de pe un bloc cu zece etaje, au venit la morgă pentru a-şi lua copilul. Când l-au văzut în sicriu toţi s-au năpustit asupra lui să-l jelească. Luiza Mustaţă, mama lui Remus Niţoi, de 33 de ani, a rămas fără cuvinte, la vederea fiului său în coşciug. Aceasta nu a avut puterea să ne mai declare nimic.
 Constantin Mustaţă, bunicul din partea mamei, îi acuză de această tragedie pe Robert Niţoi, tatăl copilului şi chiar pe dascălul de matematică.  În timp ce aştepta ca medicii legişti să-i efectueze autopsia, acesta a declarat că tatăl îl ameninţase pe băiat la telefon că îl va dezbrăca în pielea goală în faţa elevilor din cauza situaţiei şcolare. „I-a promis că atunci când o să vină din Italia îi dă chiloţii jos în faţa clasei. Că îl bate şi că trimite la cerşit pe stradă dacă, nu învaţă. Îi trimitea cărţi cu martorii lui Iehova  şi o scrisoare prin care îl obliga pe nepot să facă parte din cultul Martorii lui Iehova. Profesorul are şi el vina lui pentru că este foarte dur. O elevă a avut tensiune mare din cauza lui“. Cu lacrimi în ochi, bătrânul îşi aminteşte că lui Remus îi plăcea tare mult la bucătărie. Gătea orice, iar cel mai mult îi plăceau cartofii prăjiţi.

Constantin Mustaţă, bunicul lui Remus Niţoi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite