Maksumici şi Vranjkovici au semnat cu Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, Dinamo s-a înţeles cu Pandurii în privinţa transferului lui Maksumici şi Vranjkovici. Ambii au semnat un contract valabil până în iarnă, cu opţiune de prelungire până în 2012.

 “Ne-am înţeles cu Maksumici şi a semnat contractul cu Pandurii până în iarnă, dar cu opţiune de prelungire până în anul 2012”, a precizat preşedintele executiv al gorjenilor, Eugen Pârvulescu.

Ajdin Maksumici are 25 de ani şi a venit la Pandurii de la Dinamo, club cu care semnase în vară un contract pentru doi ani. Acesta poate evolua ca stoper, dar şi ca mijlocaş la închidere, post pe care a evoluat la FK Sarajevo, ultima echipă la care a jucat în sezonul trecut şi unde evoluează din anul 2004, în perioada 2007-2008 fiind transferat la FC Khimki, din prima ligă a Rusiei, formaţie care a retrogradat între timp în liga a doua.

De asemenea, bosniacul Vojislav Vranjkovici a semnat în această seară un contract cu Pandurii Târgu Jiu până în iarnă, cu opţiune de prelungire până în anul 2012. Mijlocaşul sosise la Dinamo de la Pandurii în 2006, dar a evoluat mai mult la echipa a doua a "câinilor".

sursa: www.pandurii-tg-jiu.ro

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite