Târgu-Jiu: Lupusavei a salvat Energia la meciul cu Elba

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lupusavei a salvat Energia la meciul cu Elba
Târgu-Jiu: Lupusavei a salvat Energia la meciul cu Elba

Transferat recent la Energia Rovinari chiar de la Elba Timişoara cu care intrase într-un conflict, Silviu Lupusavei a fost titular în jocul cu Elba profitând astfel de o accidentare a lui Griffin. Lupusavei s-a dovedit a fi extremn de util echipei reuşind şase aruncări de trei puncte pentru Energia.

După finanul incendiar al meciului cu Elba Timişoara, câştigat de gorjeni la o diferenţă de cinci puncte, antrenorul Energiei, Theo Evans, l-a lăudat mai ales pe Silviu Lupusavei care a profitat de şansa care i s-a oferit: „Mulţumim în special la acest meci lui Silviu Lupusavei care a făcut un joc bun. Nu a avut prea multe oportunităţi dar atunci când le-a avut a luptat. Acum, când Griffin era accidentat, a avut şansa de a fi titular şi a făcut o treabă foarte bună.”

Evans a apreciat că Lupusevei a fost surpriza meciului şi a jucat foarte bine, concluzionând că fără el Energia n-ar fi câştigat. „Lupusavei a fost surpriza acestui meci pentru că a jucat bne. Este unul din meciurile în care a jucat extraordinar. A simţit aruncările şi a continuat să arunce şi ne-a ajutat să câştigăm iar fără el n-am fi putut câştiga” a spus tehnicianul la finalul meciului în care Lupusavei a reuşit 18 puncte.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite