Târgu-Jiu: Lotul pandurilor numără 29 de jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lotul pandurilor numără 29 de jucători
Târgu-Jiu: Lotul pandurilor numără 29 de jucători

Pandurii au în acest moment în lot 29 de fotbalişti celor 26 reveniţi din Austria alăturându-li-se Basara, Nunes şi Ghindeanu care de la începutul săptămânii s-au antrenat cu Pandurii. În această seară Cârţu va definitiva lotul pentru meciul din prima etapă după ultimul meci şcoală.

Sorin Cârţu nu este îngrijorat în privinţa lotului pe care îl are ls dispoziţie, considerând că are jucători suficienţi pentru a face faţă noului sezon. „Nu este un lot foarte numeros, suntem exact cât am avut şi anul trecut şi sperăm că vom putea duce în bune condiţii turul de campionat.” Lotul actual îi include pe portarii Stanca, Mingote şi Livşit, fundaşii Popete, Everson, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Kutlacic, Rada, Cardoso şi Grecu, mijlocaşii Ghindeanu, Vasilache, Hidişan, Tremonti, Stângă, Murgan, Păcurar, Nalaţi, Dedu, Luţu, Diaconu şi Basara, şi atacanţii Stromajer, Raskovic, Tilincă, Nunes şi  Arrieta.

În această seară definitivează lotul pentru Ploieşti

La ultimul amical de ieri Cârţu a folosit doar  fotbaliştiicare au evoluat mai  puţin  folosind amicalul doar ca pe  o posibilitate de a se pregăti pentru o parte dintre jucătorii din lot în cadrul unui meci de 90 de minute. „A fost şi un test pentru jucătorii care au jucat mai puţin, dar şi pentru a vedea în ce stadiu sunt brazilienii Lima şi Nunes. Am vrut ca jucătorii să se obişnuiască şi cu ora de joc din prima etapă de campionat. Nu a contat scorul, ci doar mişcarea în sine pentru că aveam nevoie de un joc cu o altă echipă înaintea debutului de campionat din motivele pe care vi le-am enumerat" a precizat Cârţu care în această seară are programat un joc şcoală pentru a definitiva lotul pentru deplasarea de la FC Ploieşti.  Tehnicianul spune că nu s-a decis pe cine v conta la primul meci şi că o va face în această seară după ce va organiza un meci şcoală:”Nu m-am hotărât încă în privinţa lotului pe care voi conta în meciul de la Ploieşti. Abia după testul şcoală voi decide cine va rămâne în vederile mele. Deocamdată toţi jucătorii din lot fac parte din planurile mele. Aştept să mă conving de forma sportivă a fiecăruia dintre jucători pentru a face lotul pentru prima etapă de campionat.” Cârţu consideră că jocul de duminică va fi foarte important pentru Pandurii, de aceea nu se grăbeşte. „Va trebui să fiu şi foarte inspirat să aleg cea mai bună echipă pentru că avem de unde alege" a precizat tehnicianul Pandurilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite