Târgu-Jiu: Litigiul dintre Pandurii şi Dinamo s-a stins

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Litigiul dintre Pandurii şi Dinamo s-a stins
Târgu-Jiu: Litigiul dintre Pandurii şi Dinamo s-a stins

Preşedintele clubului Pandurii, Marin Condescu, a ajuns la o înţelegere cu preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea, pentru stingerea litigiului existent între cele două cluburi pe toată durata acestui an.

Acordul a fost înregistrat în această seară la LPF înaintea expirării termenului fixat de comisie, termen care expira la ora 24:00. În consecinţă partida dintre Pandurii şi Oţelul se va disputa conform programului stabilit iniţial. "Am primit la ligă hârtia prin care se specifică faptul că Dinamo şi Pandurii au stins orice litigiu existent între ele şi am înregistrat-o. Nu mai există pericolul ca Pandurii să nu mai fie programată în Liga I. Declaraţiile date de domnul Condescu de dimineaţă s-au dovedit a fi un foc de paie", a declarat Dragomir în această seară.

Badea a fost de acord cu stingerea litigiului


Preşedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că a fost de acord cu stingerea litigiului pentru că nu ar fi avut nici o satisfacţie ca Pandurii să nu evolueze în Liga I din cauza acestui litigiu: „Am decis să ajungem la acest acord pentru jucătorii de la Târgu Jiu dar şi pentru a nu priva suporterii de acolo de o echipă de prima ligă. Am ajuns deocamdată la acest acord şi lucrurile s-au încheiat doar formal. Am convenit eşalonarea sumei de 1,2 milioane de euro până la finalul acestei ediţii de campionat. Nu am fi avut nici o satisfacţie ca Pandurii să nu evolueze în prima ligă din cauza unor probleme contractuale.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite