Târgu-Jiu: Lazic s-a accidentat şi a fost scos din lot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Lazic s-a accidentat şi a fost scos din lot
Târgu-Jiu: Lazic s-a accidentat şi a fost scos din lot

Mijlocaşul sârb Lazic s-a accidentat la antrenamentul de aseară şi nu va face parte din lotul care s-a deplasat spre Piatra Neamţ. Medicii nu au confirmat diagnosticul de fractură fiind vorba doar de o contuzie pentru care va lipsi câteva zile.

Din lotul pe care antrenorul formaţiei gorjene dorea să-l deplaseze nu va mai face parte sârbul Predrag Lazic care s-a accidentat aseară la ultimul antrenament şi azi a fost trimis laun control medical pentru a efectua o radiografie. Acesta acuza dureri la laba piciorului stâng fiind suspectat de o fractură. „M-am lovit la antrenamentul de aseară dar medicii spun că nu e grav şi nu se vede pe film că ar fi fractură. După câteva zile de reapus pot să revin la pregătire” a explicat Lazic care a venit la stadion şciopătând.  Medicii au diagnosticat însă doar o contuzie jucătorul fiind scos din lot pentru şi urmând să ia trei zile de repaos.

Fotbaliştii de la Pandurii au plecat azi, după masa de prânz, spre Buzău, echipa urmând să se deplaseze mâine la Piatra Neamţ.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite