Târgu-Jiu: La Rânca s-a schiat în această seară şi pe întuneric

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Schiorii s-au aventurat pe pârtie chiar şi pe nocturnă
Schiorii s-au aventurat pe pârtie chiar şi pe nocturnă

Staţiunea montană Rânca a fost azi asaltată de turiştii amatori de schi. Unităţile de cazare au fost pline dar şi pârtiile, aici numărul celor care au urcat pentru a profita doar de o zi de schi fiind de ordinul sutelor.

Pârtiile de la Rânca au fost foarte bune azi pentru schi, atrăgând sute de turişti din staţiune dar şi din Târgu Jiu sau chiar alte oraşe alte Olteniei. Amatorii de schi fie au închiriat cabane în zonă fie au urcat doar pentru o zi la munte atraşi de vremea frumoasă dar şi de zăpada care a fost perfectă pentru schiat. Firmele care închiriază echipament de schi dar şi cea de la teleschiul din Rânca au făcut cu greu faţă avalanşei de turişti dornici să profite de stratul destul de gros încă de zăpadă. În orele de vârf la teleschi au urcat şi peste 1500 de schiori pe oră, programul prelungindu-se şi în nocturnă până la ora 22:00.
Salvamontiştii au fost şi ei prezenţi continuu pe pârtie la fel ca şi instructorii de schi, şi aceştia extrem de solicitaţi de persoanele care au pus pentru prima dată clăparii în picioare.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite