Târgu-Jiu: Condescu nu recunoaşte comisiile LPF

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Condescu nu recunoaşte comisiile LPF
Târgu-Jiu: Condescu nu recunoaşte comisiile LPF

Litigiul dintre Pandurii şi Dinamo s-a stins şi gorjenii joacă duminică meciul cu Oţelul dar acest lucru nu presupune că Pandurii recunosc comisiile care au judecat cazul Iordache. Marin Condescu a precizat că merge mai departe cu litigiul care urmează să se judece la TAS.

Preşedinţii celor două cluburi aflate în litigiu pentru milionul de euro, Pandurii şi Dinamo, au convenit aseară ca acesta să fie plătit eşalonat. Cei doi preşedinţi sunt la al doilea pact de acest gen în mai puţin de o lună. Badea a renunţat la plângerea făcută împotriva preşedintelui Condescu pentru declaraţii la adresa dinamoviştilor, fiind ridicată o suspendare de şase luni dictată de Comisia de Disciplină.

Condescu: „Nu suntem obligaţi să recunoaştem comisiile”


Preşedintele Condescu a declarat că este mulţumit că a reuşit să evite neprogramrea echipe la meciurile din Liga I dar şi că nu este obligat să recunoască comisiile ligii: „Ne bucurăm că am reuşit să evităm neprogramarea dar acest lucru nu implică renunţarea la procesul de la TAS unde dorim să dovedim că dreptatea este de partea noastră. Suporterii noştri pot sta liniştiţi şi îi aşteptăm din nou în număr mare duminică la meci să fie alături de echipă. Prin acest acord nu suntem obligaţi să recunoaştem comisiile LPF, doar ne luăm angajamentul că achităm un milion de euro către Dinamo. Banii vor fi plătiţi eşalonat pe întreg anul 2010.” Acordul dintre Dinamo şi Pandurii s-a oficializat înainte de meciul direct programat săptămâna viitoare dar ambii preşedinţi exclud orice speculaţii legate de acest meci. Marin Condescu spune că înţelegerea nu presupune că Pandurii nu-şi vor apăra şansele la meciul direct:  „Nu se pot face speculaţii pe acest subiect! Ne vom apăra corect şansele  la meciul cu Dinamo.”

Acum Nicolae Badea, a declarat că a fost de acord cu stingerea litigiului pentru că nu ar fi avut nici o satisfacţie ca Pandurii să nu evolueze în Liga I: „Ne-am gândit la jucătorii de la Târgu Jiu, dar şi la suporterii de acolo care nu puteau fi privaţi de o echipă de primă ligă. Nu am fi avut nicio satisfacţie ca Pandurii să nu mai evolueze în prima ligă din cauza unor probleme contractuale.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite