Târgu-Jiu: Cârţu acuză LPF pentru ora de disputare a jocurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Cârţu acuză LPF pentru ora de disputare a jocurilor
Târgu-Jiu: Cârţu acuză LPF pentru ora de disputare a jocurilor

Ora de disputare a  jocurilor din liga I în anumite etape programate în această vară îl nemulţumeşte pe antrenorul pandurilor. Sorin Cârţu nu înţelege de ce cluburile investesc atâţia bani în nocturnă pentru că liga nu permite folosirea acesteia programând jocurile foarte devreme.

Pandurii joacă în prima etapă cu FC Ploieşti de la ora 18:30, oră la care este destul de cald, chiar şi antrenamentele de la Târgu Jiu fiind programate pe caniculă la ora respectivă. Tehnicianul a atacat vehement programarea făcută de Liga Profesionistă de Fotbal  apreciind că la această oră este foarte greu ca jucătorii să ofere un t spectacol fotbalistic pentru că e greu să mai facă efort în condiţii de caniculă. Cârţu a precizat că nu-şi explică această programare în condiţiile în care cluburile sunt obligate să aibă instalaţie de nocturnă: „Jucăm la 18.30. Ni s-a impus să avem nocturnă de milioane şi acum jucăm cu inima în gât. Abia aştept să vină iarna să jucăm la 21.00. Poate vor să vadă morţi sau leşinuri în direct.”

Pandurii au efectuat la revenirea din stagiul din Austria majoritatea antrenamentelor de la ora 18:30 şi chiar şi jocurile amicale au fost programate la aceeaşi oră la care deseori temperatura a fost de peste 35 de grade.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite