Târgu-Jiu: Karamienii de la Mătăsari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Karamienii de la Mătăsari
Târgu-Jiu: Karamienii de la Mătăsari

Andrei şi Adrian Mihălcescu sunt gemeni şi, deşi au împlinit în acest an 18 ani, joacă fotbal de aproape un deceniu. În tot acest timp, s-au confruntat cu faptul că antrenorii şi colegii i-au tot confundat, numerele de pe tricou fiind, de cele mai multe ori, cele care îi deosebeau.

Cei doi fraţi au fost mai întâi legitimaţi la Liceul Sportiv, dar apoi au ajuns, printr-o fuziune, la Pandurii. Sunt încă juniori, iar acum evoluează la Minerul Mătăsari, unde s-au transferat anul acesta.

Andrei şi Adrian Mihălcescu joacă fotbal de la 9 ani, sport de care s-au apucat fără ştirea părinţilor. Aceştia au aflat mai târziu, după ce au văzut că băieţii dispăreau subit de acasă, zilnic, la aceiaşi oră. „A fost un turneu la Liceul Sportiv şi acolo ne-a văzut antrenorul Gabi Răscol şi ne-a chemat la antrenamente. A cerut numărul părinţilor, dar noi ne-am dus fără să discute cu tata, pentru că i-am explicat că nu ne lasă. Şi am tot mers la antrenamente până s-a prins tata, vâzând că plecăm de acasă zi de zi cu echipamentul în spate. A venit la şcoală şi ne-a văzut, după care a acceptat“, povestesc cei doi tineri, care se completează şi atunci când discuţi cu ei.

Părinţii nu priveau cu ochi buni fotbalul şi le spuneau că trebuie să meargă la şcoală să înveţe, dar provocarea de a juca fotbal era prea mare pentru cei doi, care au fost imediat legitimaţi la echipa LPS. După patru ani, aceasta a fuzionat cu Pandurii, iar gemenii Mihălcescu au continuat să se antreneze acolo, sub comanda lui Constantin Andriucă. „Tata s-a bucurat foarte mult când am venit la Pandurii, în anul în care echipa a promovat, şi ne-am gândit că ar fi o şansă mai mare pentru noi de a ajunge la prima echipă“,  povesteşte Andrei trecerea lor la echipa fanion a Gorjului.

Aflaţi azi din Adevărul de Seară cum erau cei doi confundaţi pe teren de colegi şi antrenori dar mai ales la şcoală, acolo unde cel care ştia lecţia putea lejer să ieşe la tablă în locul celuilalt.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite