Târgu-Jiu: Kamara speră să se obişnuiască cu frigul din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kamara suportă bine deocamdată frugul şi zăpada de la Târgu Jiu
Kamara suportă bine deocamdată frugul şi zăpada de la Târgu Jiu

Singura achiziţie a gorjenilor pentru retur este deocamdată îvorianul Youssouf Kamara. Acesta are ceva probleme cu frigul şi zăpada din România dar spune că s-a obişnuit deja pentru că a mai petrecut o iarnă în ţară.

Revenit cu două zile înaintea reunirii în ţară, Kamara a povestit că a petrecut sărbătorile în Coasta de Fildeş la peste 35 de grade, acum fiind nevoit să se reacomodeze cu frigul din România.

Frigul îi afectează doar degetele

Ivorianul mai are antecedente în acest sens, el jucând deja de un an şi jumătate în România şi antrerior evoluând şi în Elveţia:  „Am fost în Coasta de Fildeş unde e foarte cald acum şi am revenit aici unde e frig dar sper să trec peste asta pentru că am mai prins o iarnă aici. Am fost de un an şi jumătate la FC Argeş şi m-am mai obişnuit aici dar acum e foarte frig. Am stat 9 ani în Italia unde clima era mai blândă, în Sud, la Napoli, dar nu mă plâng de frigul de aici pentru că am jucat şi în Elveţia. Îl simt doar la degete, când îmi mai îngheaţă dar nu şi în rest. Însă sper că mă voi acomoda şi la temperaturi negative.” Pandurii au mai avut în lot un jucător african care avea probleme cu frigul şi nu a reuşit să se acomodeze, congolezul Armel Disney care a încheţat deseori în timpul unui cantonament la Rânca. Şi Kamara va avea ocazia să cunoscă frigul de la Rânca pentru că gorjenii vor efectua acolo primul stagiu de pregătire.

Pandurii – un pas înainte în carieră

În ceea ce priveşte venirea sa la Târgu Jiu, Kamara consideră un pas înainte acest transfer şi este mulţumit de Pandurii:  “Consider că este un pas înainte pentru mine pentru că am ajuns la o echipă de Liga I care are un grup frumos de jucători, un grup compact. Nu ştiam foarte multe despre Pandurii, doar că au jucat foarte bine dar au avut şi ghinion în tur. I-am şi urmărit la ultimul meci din tur pe care l-au câştigat şi cred că au jucat destul de bine.”
Atacantul îşi propune să înscrie cât mai multe goluri la Pandurii şi dacă se poate să joace cât mai bine şi să ajute echipa: „Îmi doresc să joc bine şi să ajut Pandurii să urce în clasament. Doresc să marchez cât mai mult, dar golul aparţine grupului, nu contează cine înscrie. Nu mi-am propus un anumit număr de goluri, dar sper şi cred că voi marca mai mult decât am făcut-o pentru FC Argeş.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite