Târgu Jiu: Kamara, Orac şi Vranjes, transferaţi azi de Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kamara a fost transferat azi de Pandurii şi va juca în meciul cu Astra
Kamara a fost transferat azi de Pandurii şi va juca în meciul cu Astra

Clubul Pandurii nu a putut efectua transferuri pe perioada iernii, cei trei jucători care s-au pregătit cu echipa gorjeană, Kamara, Orac şi Vranjes fiind transferaţi abia azi.

Aflat la Bucureşti pentru rezolvarea ultimelor probleme înaintea debutului în retur, secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, a confirmat perfectarea transferurilor celor trei noi achiziţii de la Pandurii, Youssouf Kamara, Daniel Orac şi Stojan Vranjes. „Cei trei jucători aduşi în această iarnă la Pandurii, Orac, Kamara şi Vranjes au fost legitimaţi cu această ocazie şi s-au perfectat şi documentele de transfer. Antrenorul Liviu Ciobotariu va putea miza pe toţi cei trei jucători la meciul cu Astra Ploieşti de duminică”, a precizat secretarul general.

Pandurii au fost sancţionaţi de LPF şi cu ridicarea dreptului de a perfecta transferuri pe perioada de iarnă, sancţiunea fiind ridicată în această dimineaţă după ce s-au prezentat documentele oficiale că datoria către firma din Bistriţa a fost plătită. Cei trei jucători ajunseseră la un acord cu clubul Pandurii şi s-au pregătit cu echipa gorjeană pe perioada cantonamentului din Turcia, ei neputând fi transferaţi până azi.


Mijlocaşul Daniel Orac a revenit practic la Pandurii după un an, timp în care a fost împrumutat la CSM Vâlcea şi apoi s-a transferat la grecii de la Panthrakrikos.  Mijlocaşul de 25 de ani din Galaţi a jucat până acum în prima ligă pentru Steaua, Oţelul Galaţi şi Pandurii Târgu Jiu şi în liga a doua pentru FC Caracal, Universitatea Craiova şi CSM Vâlcea. Acesta va juca la Pandurii cu numărul 8 pe tricou.

Atacantul ivorian Yousouff Kamara are 29 de ani şi este şi cetăţean italian, el fiind transferat de Pandurii ca jucător liber de contract.  Kamra a debutat ca fotbalist în 1987 la echipa de tineret a celor de la ASEC Mimosas şi a mai jucat la AS Bellinzona, Napoli, Cavese, Viribus Unitis şi Sanita. În 2008 s-a transferat în România, la FC Argeş Piteşti, evoluând un an în prima ligă şi înscriind de patru ori.  În tur a evoluat tot la FC Argeş, în liga a doua iar în această iarnă a devenit liber de contract şi s-a pregătit cu Pandurii. Kamara este unul dintre jucătorii care au confirmat în meciurile amicale şi a prins un loc de titular în echipă, urmând să evolueze cu numărul 21 pe tricou.


Bosniacul Stojean Vranjes este singurul jucător de naţională din lotul celor de la Pandurii el fiind, la cei 24 de ani, component al echipei Bosniei. Născut în 1986 la Belgrad, Vransjes locuieşte în Bosnia Herţegovina şi a debutat în prima ligă în 2005 la Borak Banja Luka. Este component al echipei naţionale a Bosniei unde a debutat pe 1 iunie 2009. În această iarnă a semnat un contract pe trei ani cu Pandurii Târgu Jiu el pregătindu-se destul de bine în stagiul din Turcia şi fiind folosit de antrenorul Liviu Ciobotariu în majoritatea meciurilor.




image
Daniel Orac crede că echipa gorjeană poate avea obiective mai îndrăzneţe
image
image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite