Târgu-Jiu: Jucătorul pandurilor, Milan Vukas, se va trata de cancer în Serbia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Jucătorul pandurilor, Milan Vukas, se va trata de cancer în Serbia
Târgu-Jiu: Jucătorul pandurilor, Milan Vukas, se va trata de cancer în Serbia

Diagnosticat ieri cu cancer testicular de medicii de la Târgu Jiu care i-au descoperit o tumoare, extrema Milan Vukas  de la Energia Pandurii a plecat deja în Serbia pentru investigaţii şi analize şi eventual pentru o operaţie.

Conducerea clubului Energia Pandurii a luat aseară decizia de a-l trimite pe sârbul Milan Vukas în Serbia pentru a efectua alte analize în speranţa că, poate diagnosticul pus în România nu va fi cel corect. Preşedintele clubului Energia Pandurii,  Gore Popescu, a luat legătura cu tatăl jucătorului pentru a-i transmite cumplita veste şi i-a pus la dispoziţie jucătorului o maşină pentru a ajunge urgent la Belgrad. „Este o veste care ne-a şocat pe toţi. Am vorbit cu Vasile Stângă şi era şi el foarte afectat. O tumoare testiculară i-au descoperit medicii şi a plecat în Serbia să vadă dacă e operabilă. Sperăm totuşi că nu este adevărat sau că se va reuşi tratarea sa până la vindecare. Am înţeles că este operabil, că este vorba de un stadiu incipient al bolii. Tatăl său îl aşteaptă la Belgrad pentru a face mai multe analize acolo. Am înţeles că au o situaţie destul de bună şi au acces serviciile medicale de cea mai bună calitate. Clubul va fi alături de jucător. Este jucătorul nostru şi vom avea grijă de el. Sperăm că tinereţea îl va ajuta să treacă cu bine peste aceste probleme”, a declarat Gore Popescu.


Antrenorul Vasile Stângă este mai optimist şi spune că nu crede că acest diagnostic se va confirma iar dacă va fi aşa este operabilă tumoarea descoperită: „Astfel de cazuri se opereză nu sunt aşa de grave. Noi l-am lăsat să plece, se duce la nişte teste mai amănunţite sper să nu fie ceva atât de grav, trebuie să facă unele investigaţii mai amănunţite şi poate că nici nu se confirmă.”

Aflaţi mai multe amănunte despre acest caz care a şocat echipa de handbal din Târgu Jiu din Adevărul de Seară de astăzi.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite