Târgu-Jiu: Jucătorii de la Pandurii le-au mulţumit minerilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii de la Pandurii le-au mulţumit minerilor pentru sprijinul acordat echipei
Jucătorii de la Pandurii le-au mulţumit minerilor pentru sprijinul acordat echipei

Orac a catalogat experienţa trăită la mina Lupoaia ca fiind  „ciudată” dar benefică pentru că au văzut cu toţii în ce condiţii muncesc oamenii sub pământ.

„Sunt condiţii foarte grele pentru ei, e mai uşor la fotbal din multe puncte de vedere”, a spus Orac care a fost impresionat de spiritul de echipă al minerilor: „Sper să fi învăţat şi noi ceva de la oamenii din adâncuri, acel spirit de echipă pe care îl au ei şi spiritul de luptători. Pe mine cel puţin m-a marcat vizita acolo. Şi străinii noştri au fost surprinşi de ce au văzut, la început mai făceau şi glume, dar le-a trecut după ce au auzit o explozie. După acea bubuitură s-a făcut linişte”.

Atacantul Cosmin Tilincă a apreciat că munca minerilor e foarte grea şi trebuie apreciată mai ales de fotbalişti pentru că minerii susţin fotbalul: „E o experienţă pe care nu multă lume o poate avea, noi am avut norocul acesta şi am văzut cum e în mină, sunt condiţii vitrege. E mai uşor la noi la fotbal bineînţeles şi nici nu se poate compara. Noi jucăm fotbal la Pandurii pe baza muncii lor şi trebuie să le mulţumim”.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite