Târgu-Jiu: Stângă: „Jucătorii străini s-au acomodat foarte bine”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Stângă: „Jucătorii străini s-au acomodat foarte bine”
Târgu-Jiu: Stângă: „Jucătorii străini s-au acomodat foarte bine”

Handbaliştii gorjeni se antrenează zilnic pentru partea a doua a pregătirii de vară, meciurile amicale. Azi aceştia au avut programat ultimul antrenament al săptămânii în Sala Sporturilor, mâine având o zi liberă şi urmând ca de luni să revină la antrenamente.

Vasile Stângă insistă în această perioadă pe pregătirea specifică, în prima parte a antrenamentelor efectuând mai mult pregătire fizică. De săptămâna viitoare urmează să înceapă şi meciurile de verificare care vor constitui ultima fază a pregătirii.

Mulţumit de pregătirea fizică a echipei

Tehnicianul Energiei crede că acum este partea cea mai dificilă a pregătirii, cea în care lotul trebuie omogenizat, fiind mulţi jucători noi la echipă. „Cred că a început greul pentru că perioada care vine se leagă de omogenizarea echipei, de relaţiile de joc. Dar, deocamdată putem să spunem că suntem în grafic cu pregătirea” a explicat Stângă mulţumit fiind de acumulările fizice ale jucătorilor săi: „Cel puţin fizic stăm foarte bine. Acum va trebui să lucrăm doar la capitolul tactic. Pentru jucători probabil că pregătirea fizică a fost mai grea, dar vă spun că pentru mine pregătirea tactică va fi mai grea, mai dificilă.”

Sârbii s-au acomodat foarte bine


Stângă consideră că jucătorii tranferaţi recent s-au integrat deja destul de bine, sârbii fiind primi care au dat semne de acomodare:  „ Aş zice că jucătorii străini s-au acomodat foarte bine, s-au integrat deja şi oricum ştiam că nu vor fi probleme pentru că sunt jucători profesionişti, care se integrează foarte repede în jocul de handbal. Sârbi de regulă se acomodează primii pentru că aşa sunt ei, aşa e naţia lor, sunt asemănători nouă. Iar macedoneanul Kucrika s-a integrat foarte repede şi demonstrează că este profesionsit adevărat şi un jucător de valoare. Şi croatul Kapular la fel. Vukas este puţin mai posomorât acum că i-a plecat prietena din oraş, dar sunt convins că îşi va reveni. Cubanezul Humberto parcă se arată ceva mai greoi, dar încet, încet îşi va intra şi el în ritm.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite