Târgu-Jiu: Jose Vilaca e preferat ca preparator fizic la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vilaca este curtat să revină la Târgu Jiu
Vilaca este curtat să revină la Târgu Jiu

Preparatorul fizic Jose Vilaca, aflat la Târgu Jiu în urmă cu doi ani, când făcea parte din echipa tehnică a lui Joaquim Teixeira este preferat de gorjeni pentru a reveni să se ocupe de pregătirea fizică a pandurilor.

De la despărţirea de fosta echipă tehnică a lui Sorin Cârţu Pandurii  nu mai au un preparator fizic, acum fiind în căutarea unuia până la pauza de iarnă. Preşedintele Marin Condescu a precizat că e în discuţii cu doi preparatori din afara ţării, unul fiind fostul preparator fizic al gorjenilor care a plecat odată cu antrenorul care l-a adus la Târgu Jiu: „Suntem în negocieri cu doi preparatori şi sperăm ca pe 4-5 ianuarie când se va reuni lotul să-l avem deja aici pe unul dintre ei. Nu contează de ce naţionalitate vor fi dar cei doi cu care discutăm sunt străini. Am discutat şi cu Jose Vilaca care a mai fost la noi iar discuţiile noastre cu el sunt să vină permanent nu doar pentru perioada de iarnă. Dar rămâne să vedem cum îşi rezolvă şi el problemele acolo şi ne va da un răspuns înainte de 4 ianuarie.”
Vilaca a fost lăudat pentru buna pregătire fizică a echipei în stagiul din Portugalia, echipa având o perioadă foarte bună după acel stagiu şi reuşind victorii surprinzătoare în deplasare cu Dinamo şi CFR Cluj şi reuşind salvarea de la retrogradare când nimeni nu mai dădea nici o şansă gorjenilor.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite