Târgu-Jiu: Adevărul la Minut- Grupaj Informativ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cele mai importante evenimente din ultimele 24 de ore le puteţi citi în grupajul următor.

Aseară

Terenuri incendiate

Pompierii Detaşamentului Târgu-Jiu au intervenit pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscată în comuna Câlnic satul Câlnicu de Sus. Focul s-a extins cu repeziciune peste terenurile, proprietate privată ale unor săteni, pompierii reuşind să-l stingă abia după o oră. Au ars două hectare de vegetaţie, cauza fiind focul în aer liber lăsat nesupravegheat. (SS)

Aseară ora 20.00

Bătrân accidentat de maşină

Un tânăr de 28 de ani din Plopşoru conducea un autoturism pe DE 79.  În urma unei manevre de depăşire, în  comuna Plopşoru, punctul Vârţ, l-a accidentat pe Constantin Popescu de 65 de ani din localitate. Bătrânul ţinea de ghidon un moped şi a traversat fără să se asigure. Acesta s-a ales cu multiple traumatisme, în prezent fiind internat la Secţia Ortopedie a Spitalului Judeţean. (SS)
Aseară ora 21.30

Şi-a bătut fiul cu parul

Vasile Uricanu în vârstă de 32 de ani din Stăneşti a ajuns la Unitatea Primiri Urgenţe după ce a fost bătut de propriul tată. Din cauza discuţii aprinse bătrânul de 65 de ani a luat un par şi l-a lovit peste braţe pe Vasile Uricanu. Acesta din urmă întenţionează să-l  dea în judecată pe tatăl său. (SS)

Astăzi ora 10.00

Sedinţă la Prefectură

Prefectul judeţului, Ion Florescu, a participat la şedinţa lunară a Comisiei Judeţene de Dialog Social unde a fost pusă în discuţie activitatea desfăşurată în semestrul I  de către Serviciul Control, Calitate, Lucrari de Constructii precum şi obiectivele principale ale Inspectoratului Teritorial de Muncă. (SS)

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite