Începe Campionatul Naţional de Raliuri, la Rânca

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 9-11 septembrie, la Rânca, se vor desfăşura etapele a XIII-a şi a XIV-a din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2011.  

Evenimentul se derulează sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv şi este organizat de către A.C.S. Autocorex Târgu-Jiu, în parteneriat cu S.C. PlanExpert Events SRL - integrator profesionist de evenimente - şi Clubul Sportiv Pandurii Lignitul Târgu-Jiu. Etapa a XIII aliniază la start peste 30 de maşini şi se va desfăşura pe un traseu lung de cinci kilometri.
Traseul de la Rânca este singurul din ţară care oferă tribune naturale ideale pentru urmărirea spectacolului prezentat de cursele auto, fiind binecunoscut numărul mare de iubitori ai sportului cu motor care îşi susţin  favoriţii de pe margine. 
Organizarea competiţiei - la care participă elita sportului auto românesc - are sprijinul Prefecturii Gorj, al Secţiei Drumurilor Naţionale Tg.Jiu, al Primăriei Târgu-Jiu şi cel al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Gorj şi al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pentru desfăşurarea în condiţii optime de securitate şi siguranţă a raliului. Anul trecut, aproae 30 de piloţi din întreaga ţară au participat la raliul de la Rânca. În cele două ediţii, bătălia s-a dat între Lucien Hora, campion naţional, şi Paul Andronic, primul fiind câştigătorul competiţiei.


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite