Târgu-Jiu: Cârţu: „În tot campionatul românesc este haos!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Cârţu: „În tot campionatul românesc este haos!”
Târgu-Jiu: Cârţu: „În tot campionatul românesc este haos!”

Situaţia incertă de la Dinamo creată după tensiunile din jurul demiterii antrenorului Dario Bonetti nu este privită ca un avantaj de antrenorul Pandurilor.  Sorin Cârţu se gândeşte înaintea meciului cu Dinamo mai ales la problemele sale şi nu la ale adversarului, având doi jucători de bază din lot cu probleme medicale.

Instabilitatea băncii tehnice de la Dinamo nu este în avantajul celor de la Pandurii spune Sorin Cârţu care crede că în tot campionatul e un haos general, nu numai la Dinamo: "Ce avantaj să fie pentru noi haosul de la Dinamo? În tot campionatul românesc este haos, nu numai la ei. Nu e benefic pentru o echipă faptul că se tot schimbă antrenorul, dar asta se întâmplă frecvent în România.”

Martinovic nu s-a mai antrenat cu echipa

Tehnicianul se gândeşte la problemele din lotul său după ce Martinovic nu s-a mai putut antrena sâmbătă fiind suspectat de ruptură musculară iar Cardoso acuză şi el probleme din cauza unei întinderi: „Şi noi avem problemele noastre înainte de meciul din Ştefan cel Mare, ni s-au accidentat doi jucători în ultimul moment, Martinovic şi Cardoso. Ce dacă Dinamo a pierdut mai tot timpul cu echipele mici în acest sezon, şi noi le-am dat multor însetaţi să bea apă şi i-am salvat. Sperăm la un rezultat bun însă totul depinde de prestaţia jucătorilor mei şi de felul cum vor aborda jocul.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite