Târgu-Jiu: Pandurii II joacă cu liderul seriei a V-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Pandurii II joacă cu liderul seriei a V-a
Târgu-Jiu: Pandurii II joacă cu liderul seriei a V-a

Fotbaliştii de la Pandurii II întâlnesc mâine la Sebiş liderul din C5,  CS Naţional. Fotbaliştii pregătiţi de Gabi Zahiu au plecat ieri de la Târgu Jiu cu întăriri de la echipa mare de unde au fost cedaţi la satelit încă doi „panduri”, Dedu şi Grecu.

După victoria din etapa intermediară cu ocupanta locului doi în serie, ACS Recaş, Pandurii II ocupă locul IV în clasament şi are şanse de a urca azi pe locul doi în cazul unei victorii în faţa liderului.
Meciul cu CS Naţional Sebiş este programat mâine de la ora 15:00, fiind un joc dificil pentru gorjeni. Totuşi Gabi Zahiu şi-a propus să obţină o victorie în faţa ocupantei locului I, chiar dacă echipa sa se confruntă cu probleme de lot. "Va fi un meci greu pentru că i-am văzut când au jucat cu Jiul Rovinari. Au echipă bună de divzia C dar sper să reuşim o victorie. Ne ducem la victorie la acest meci. Vrem mai mult şi băieţii au dovedit că pot mai mult. Din păcate avem şi ceva probleme de lot , Pătraşcu fiind azi diagnosticat cu o ruptură musculară de  iar Tătaru şi Pleaşcă având unele probleme la genunchi.”

Gabi Zahiu şi-a mai completat lotul cu jucători de la Pandurii, fiind cooptaţi în echipa care s-a deplasat la Sebiş şi jucătorii Livshit, Rada, Dedu şi Grecu. Dacă primii doi evoluează de obicei la echipa a doua, Dedu şi Grecu au mers speciasl pentru acest meci la echipa a doua.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite