Târgu-Jiu: Hoţ de maşini, dat pe mâna justiţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Hoţ de maşini, dat pe mâna justiţiei
Târgu-Jiu: Hoţ de maşini, dat pe mâna justiţiei

Astăzi, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Cărbuneşti îl vor prezenta pe Ionel Victoraşi Cârloiu de 23 ani, din comuna Bustuchin, cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu- Cărbuneşti. Tânărul este suspectat de comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Azi- noapte,  în jurul orelor 3.00 Tiberiu T., din comuna Baia de Fier, a sesizat prin 112 faptul că autoturismul i-a fost sustras din faţa locuinţei, suspect de comiterea faptei fiind Ionel Cârloiu  fost angajat al părţii vătămate.
Imediat de la sesizare, poliţiştii au instituit filtre pe arterele rutiere, iar după aproximativ 30 de minute, autovehiculul a fost găsit abandonat, în afara părţii carosabile, pe raza comunei Bustuchin. Ulterior, pe raza aceleiaşi localităţi a fost depistat şi suspectul care a fost condus la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
Poliţiştii au întocmit pe numele acestuia dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi conducere fără permis, întrucât suspectul a condus autoturismul sustras pe drum public, deşi nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, suspectul urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă unităţii de parchet competente.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite