Târgu-Jiu: Handbalistul de la Pandurii bolnav de cancer a fost operat azi la Belgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul celor de la Energia Pandurii, Milan Vukas, diagnosticat vineri cu o tumoare caceroasă testiculară, a fost azi operat de urgenţă la spitalul de Oncologie din Belgrad.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia Pandurii, Gore Popescu, a comunicat azi faptul că jucătorul echipei gorjene, Milan Vukas, a fost operat de urgenţă la Belgrad. Diagnosticul pus de medicii din Târgu Jiu de tumoare testiculară canceroasă a fost confirmat de specialiştii de la Spitalul de Oncologie de la Belgrad după cum a explicat azi preşedintele Popescu: „Vukas s-a operat azi, am discutat cu impresara lui şi l-au şi trimis la operaţie imediat de diagnosticul s-a confirmat. Se va stabili apoi ce fel de cancer este, benign sau malign şi se va trata. O să aflăm mâine despre ce este vorba pentru că voi ţine legătura cu impresara jucătorului în aceste zile pentru că nu ne este indiferent ce se întâmplă cu jucătorul nostru.”

Oficialul clubului din Târgu Jiu a mai precizat că Vukas era unul din jucătorii de bază din lot şi absenţa sa va afecta jocul Energiei: „Este un jucător extrem de important, este din primul şapte, el a fost jucător de bază la noi şi s-a integrat perfect. Meciul cu Bacăul el l-a câştigat iar în sistemul de joc al domnului Stângă ne va lipsi. Ne va fi greu fără el. Dar noi sperăm să se facă bine repede. Clubul o să-i fie alături să vedem cu ce putem să-l ajutăm, dacă vom putea să-l ajutăm cu ceva de aici.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite