Târgu-Jiu: Hagi şi Gică Popescu vin la prezentarea oficială a Pandurilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hagi şi Gică Popescu vor reveni pe teren pentru un meci caritabil
Hagi şi Gică Popescu vor reveni pe teren pentru un meci caritabil

Chiar dacă au anulat meciul amical programat pentru sâmbătă, Pandurii nu au anulat şi spectacolul de prezentare al lotului şi meciul caritabil pe care fostele glorii ale Generaţiei de aur îl vor susţine la Târgu Jiu în compania fostelor glorii de la Pandurii.

Manifestarea organizată de cei de la Pandurii şi Primăria Târgu Jiu la Sala Sporturilor, include un spectacol de muzică pop al solistei Andra, care va debuta de la ora 13:00, dar şi prezentarea noului echipament Umbro şi a lotului echipei Pandurii, cu începere de la ora 14:00. Meciul caritabil va începe de la ora 15:00 fiind decalat cu o oră faţă de programul iniţial pentru că meciul va fi transmis în direct de GSP TV. Acesta va fi urmat de o licitaţie la care vor fi vândute tricourile de joc ale celor care vor evolua pe teren, cu scopul strângerii de fonduri pentru salvarea vieţii unui copil de şapte ani, Andrei Glăvan, operat de o tumoare pe creier.


Programul evenimentului

Evenimentul care se va derula pe parcursul a câteva ore sâmbătă la Sala Sporturilor din Târgu Jiu va avea următorul program:

12:30 – Accesul publicului în sală
13:00 – Recital Andra
14:00 – Prezentare lot Pandurii
15:00 – Meci caritabil între Generaţia de Aur şi fostele glorii ale echipei Pandurii
16:00 – Licitaţie tricouri de joc
18:00 – Deschiderea oficială a magazinului Umbro de la Târgu Jiu

Accesul în sală se va face doar pe bază de invitaţii care sunt distribuite la sediul clubului Pandurii şi la Magazinul Umbro din Târgu Jiu.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite