Grigoraş este realist: „Un punct în Giuleşti ar fi extraordinar“. Vezi echipele probabile de la Rapid - Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Pandurii speră la o minune în duelul de diseară din Giuleşti (ora 20.30), deşi sunt convinşi că le va fi foarte greu să deraieze Rapidul, echipă invincibilă acasă.

Gorjenii nu au luat nicun punct în deplasare în acest sezon, aşa că o remiză astăzi ar fi de aur pentru trupa lui Petre Grigoraş.

Cred că e cea mai grea deplasare pe care o poate avea o echipă. Mie, şi ca jucător, şi ca antrenor, cel mai greu mi-a fost în Giuleşti. Va fi un meci mai greu decât cel cu Steaua, dar sperăm ca acum să nu mai jucăm doar 60 de minute. Atâta timp cât nu vom avea o continuitate în evoluţie pe toată durata partidei este greu pentru noi să scoatem punct la echipele astea care trag la titlu“, a spus tehnicianul gorjenilor.

Dacă nu vom pune probleme reale şi nu vom marca, nu numai noi, puţine echipe pot pleca fără goluri primite în Giuleşti“, a mai spus Grigoraş, care şi-a menajat titularii în Cupă special pentru acest joc.

Suntem cu cuţitul la os şi cu nouă puncte după 12 etape nu ne e deloc uşor. Un punct în Giuleşti ar fi extraordinar“, a conchis Petre Grigoraş.

Pandurii au plecat neînvinşi din Giuleşti o singură dată, în 2006, când au smuls o remiză, 1-1, în prelungiri.

Rapid, echipa probabilă: 1. D. Coman - 2. Rui Duarte, 4. M. Antonio, 27. Glauber, 6. Ezequias - 14. Roman, 15. Lazăr, 30. Spadacio, 11. Frunză - 10. Herea, 99. Cassio. Antrenor: Marius Şumudică.

Rezerve: 33. Bornescu, 5. Mardare, 81. Candido, 8. Grigore, 7. Cesinha, 20. Grigorie, 21. Sburlea.
Absenţi: M. Constantin, Bozovici (suspendaţi)

Pandurii Târgu Jiu, echipa probabilă: 12. M. Popa - 2. Matei, 3. Viera, 4. Chibulcutean, 29. Grecu - 11. Ciucur, 5. Pintilii, 14. Voiculeţ, 30. I. Iordache - 23. Ad. Iordache, 20. Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Rezerve: 80. Mingote, 8. Orac, 10. Hidişan, 28. Nasser, 21. Chiricheş, 6. Cardoso, 17. Brata.

Absenţi: Vranjkovici, Maksumici, Băcilă (accidentaţi)

Arbitri: Mugurel Drăgănescu (central), Bogdan Velicu, Vasile Marinescu (asistenţi), Teodor Crăciunescu (rezervă)

Observatori: Cornel Cacoveanu, Constantin Ştefan

Palmares: 10 5 4 1 12-6

Primul meci: 3-0, în Giuleşti, la 18 septembrie 2005.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite