Târgu-Jiu: Grigoraş: "Am pierdut la masa neagră! Arbitrajul a avut tentă clară!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Petre Grigoraş a atacat arbitrajul lui Augustus Constantin de la meciul cu Rapid şi spune că dacă centralul nu-i ajuta pe giuleşteni, aceştia nu ar fi reuşit să se impună la Turnu Severin.

"Ne aşteptam la un meci foarte greu şi ca echipa să nu repete evoluţia din meciul cu Steaua. Rapidul a jucat marţi, noi joi seara. Eram încrezător totuşi că vom obţine un rezultat bun, pentru că jucătorii erau concentraţi pe joc. Astăzi nu jucătorii Rapidului au făcut diferenţa, ci altcineva. Dacă trebuia să se dea roşu la acea fază, înseamnă că trebuie să mă las de fotbal, că nu mă pricep. Apoi s-a inventat o lovitură liberă la 18 metri şi am luat gol, că altfel nu cred că luam azi gol. Asta e, ne batem în continuare să evităm retrogradarea. Craiova e la cinci puncte de noi şi trebuie să ne concentrăm, mai avem patru finale. Rapidul nu avea nevoie de ajutor azi, are un lot puternic. De când am venit la Târgu Jiu, am pierdut două meciuri, acela la masa verde cu Oţelul şi acesta la masa neagră cu Rapidul.

Azi s-a văzut o tentă clară... în ce direcţie a tras arbitrul. Chiar şi aşa, puteam să scoatem un egal. Sper din tot sufletul ca după meciul de azi să nu mai aud de aceşti arbitri. Arbitrul de rezervă, Rusandra, Rusandru, cum îl cheamă, i-a transmis centralului că a auzit o pocnitură la duelul acela. Poate a dat cineva cu o petardă pe teren, că altfel nu-mi explic", a spus Grigoraş.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite