Grigoraş, gata de meciul cu Sportul: „Nu concepem decât victoria“. Vezi echipele probabile ale duelului de la Târgu-Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu
Petre Grigoraş, antrenor Pandurii Tg. Jiu

Pandurii dispută astăzi, de la ora 19.00, la Târgu-Jiu, un meci capital cu Sportul Studenţesc, considerat unul de şase puncte de oficialii gorjeni. Aceştia i-au încredinţat echipa lui Petre Grigoraş şi i-au trasat sarcina să o scape de subsolul clasamentului.

Astfel, la primul său meci oficial pe banca pandurilor, „Grig“ nu are decât varianta victoriei.

Am încredere că vom aduna punctele necesare de a părăsi această zonă. Încercăm să uităm trecutul şi plecăm de la premisa că partida cu Sportul trebuie câştigată. Nu concepem decât victoria. Ar fi un început foarte bun pentru noi. Va fi însă un meci aprig, care va conta enorm pentru viitor“, a spus tehnicianul, conştient însă că „Sportul e o echipă imprevizibilă“.

Îmi voi asuma responsabilitatea rezultatului încă din primul meci, sper să iau deciziile cele mai inspirate în alcătuirea primului «11». Un meci se câştigă şi cu sufletul“, a mai spus Grigoraş.

Moldovan: „Un egal nu ne ajută cu nimic“

Antrenorul Sportului, Viorel Moldovan, vine cu gânduri mari astăzi la Târgu-Jiu, anunţând că echipa sa este montată să obţină primele puncte în deplasare.

E foarte important să obţinem ceva din acest joc, mai ales că adversarul se află în luptă directă cu noi pentru evitarea retrogradării. Ne-am pregătit foarte bine în această pauză şi aştept foarte mult de la băieţi. Nu trecem printr-o perioadă pozitivă, dar am convingerea că vom putea ieşi din acest tunel. Vreau doar victoria. Un egal nu ne ajută cu nimic“, a spus Moldovan (foto)

image

Acesta este însă conştient că va avea parte de un meci greu diseară, cu gorjenii: „Pandurii este o echipă bună, cu jucători buni. A schimbat şi antrenorul, care sigur va aduce altceva în jocul echipei. Va fi greu“.

Pandurii - Sportul
Stadion „Municipal“, astăzi, ora 19.00 (GSP TV).

Formaţii probabile:

Pandurii: M. Popa - Matei, Chiricheş, Chibulcutean, Cardoso - Băcilă, Pintilii, Voiculeţ, Orac - I. Iordache, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Sportul: Niculescu - Ciupe, Patrichi, Raţiu, Cazan - Pătraşcu - C. Gheorghe, Ferfelea, T. Bălan, Varga - Curelea. Antrenor: Viorel Moldovan.

Arbitri: Ov. Haţegan - S. Stoianof, M. Gaşpar.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite