Grigoraş: "Îmi pare rău de Stromajer, dar va pleca! Prostia şi plăcerea se plătesc în viaţă!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stromajer
Stromajer

După un tur de campionat foarte bun, Petre Grigoraş se teme că returul va fi pentru Pandurii Târgu Jiu exact invers, în primul rând din cauza problemelor de lot. Gorjenii l-au pierdut pe Chiricheş, Băcilă, dar şi pe Stromajer, fugit de la echipă.

"Aş fi vrut din tot sufletul ca Stromajer să rămînă la Pandurii, dar se pare că va trebui să se îndrepte spre altă echipă. Sînt anumite motive care l-au determinat să părăsească echipa înainte de finalul turului. E o problemă personală a lui, noi nu am avut nici un fel de problemă cu Jaka. Îmi pare sincer rău că nu va continua la noi, dar în viaţă prostia şi plăcerea se plătesc.

Înlocuirea lui înseamnă un efort deosebit pentru noi, este o pierdere, dar vom încerca să găsim o soluţie. Am făcut în timpul campionatului improvizaţii, l-am folosit pe Cardoso în locul lui.

S-au accidentat Băcilă, Pleaşcă, problemele cu Stromajer şi Vranjes, Chiricheş a plecat la Steaua. Sînt 5 jucători, destul de mult. Nu am rezolvat nici un transfer pînă acum, preţurile sînt prohibitive. Mă interesează jucători de atac, îmi lipsesc Băcilă în dreapta şi Stromajer în stînga. Erau titulari de bază, este cert că nu vor mai face parte din lotul nostru în retur.

Portari nu cred că vom aduce, îl avem pe Mingote, care şi-a prelungit contractul, plus Lazar şi Horvath, doi goalkeeperi tineri", a spus Petre Grigoraş la sportro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite