Târgu-Jiu: Gorjenii au pierdut primul meci acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Gorjenii au pierdut primul meci acasă
Târgu-Jiu: Gorjenii au pierdut primul meci acasă

Pandurii n-a reuşit să regăsească cadenţa din debutul sezonului şi a continuat seria de jocuri slabe începută la Craiova. Învinşi de Internaţional aseară, pe teren propriu, gorjenii au ratat şi şansa de a reveni pe locul I, lucru posibil doar dacă luau cele trei puncte puse în joc.

După o primă repriză în care Pandurii au avut doar o ocazie notabilă prin Grecu, jocul lor având mult de suferit, a urmat a doua parte a jocului în care spectacolul a fost total, s-a înscris de cinci ori şi oaspeţii au avut şi o bară, pe final de joc Pandurii evoluând în zece oameni. Scorul a fost deschis de oaspeţi prin Răduţ gorjenii egalând prin Raskovic şi preluând apoi rapid conducerea prin reuşita lui Hidişan din penalti după un fault în careu asupra lui Raskovic. Cei de la Internaţional au egalat tot din penalti după ce martinovic a făcut henţ în careu reuşind să preia conducerea din nou în ultimele minute de joc când Pandurii evoluau ân zece oameni după ce Hidişan fusese trimis cu ambulanţa la spital.

Pandurii nu-s obişnuiţi cu performanţa

Din tabăra gorjenilor a vorbit secundul Bejinaru care atenţionase deja asupra fapptului că vor avea un adversar incomod: „Am făcut o primă repriză catastrofală în care n-am avut prea multe ocazi. În afară de acea ocazie a lui Grecu de pe finalul primei reprize nu ştiu dacă am periclitat prea des poarta adversă. Am reuşit contraperformanţa să pierdem în faţa unei nou promovate deşi aveam un culoar foarte bun şi prin prisma celorlalte rezultate şi puteam fi pe locul I. Dar se pare că noi nu suntem obişnuiţi cu performanţa. Vom vedea ce este de făcut, mergenm mai departe, aşa e în viaţa din fotbal.”

Nu şi-au revenit după eşecul de la Craiova

Secundul Florin Bejinaru, care a venit la conferinţa de presă după meci, a atenţionat înaintea meciului asupra faptului că nu va fi un joc uşor: „Eu am atenţionat asupra faptului că va fi un joc dificil cu Internaţional. Îmi părea foarte bine dacă eu veneam şi câştigam detaşat şi să mi se spună că n-am avut dreptate. Am spus că vom întâlni un adversar foarte puternic şi aşa a fost, Internaţional e un adversar foarte periculos şi jocul amical cu ei nu a semănat în nici un fel cu acest joc de campionat.” Bejinaru crede că echipa târgujiană nu a trecut peste eşecul de la Craiova şi să se concentreze la un meci de acasă aşa cum ar fi trebuit: „N-am reuşit să trecem peste handicapul meciului cu Universitatea Craiova, şi acolo au fost foarte multe greşeli personale ca şi la meciul de azi. N-am reuşit să ne capacităm şi să ne concentrăm aşa cum trebuia pentru un joc de casă, se pare că nu ne-am respectat adversarii şi rezultatul s-a văzut pe tabela de marcaj.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite