Târgu-Jiu: Gorjencele nu mai au bani de fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Gorjencele  nu mai au bani de fitness
Târgu-Jiu: Gorjencele nu mai au bani de fitness

Din ce în ce mai multe cliente renunţă la abonamente, spre nemulţumirea instructorilor din sălile de aetrobic. Instructoarele sălilor din Târgu-Jiu se plâng de reducerea numărului de cliente, deşi preţurile abonamentelor a fost reduse.

Instructorii de aerobic se plâng de faptul că oamenii nu înţeleg rolul sportului în viaţa de zi cu zi şi renunţă treptat la mişcare. Adriana Ciulei este instructoare de fitnes şi aerobic de mai bine de zece ani şi constată că femeile nu mai fac mişcare. Pentru a le convinge că sportul e vital, instructoarea dă exemplul unei doctoriţe care la 58 de ani s-a decis să încerce să mai slăbească. „A venit acum două luni la noi, are două abonamente până acum şi a slăbit deja 5 kg. Asta în doar două luni şi cred că e un exemplu că se poate, pentru că la vârsta aceasta arderile sunt mai lente şi nu se compară un corp de 25-30 de ani cu unul de 50. Odată cu înaintarea în vârstă se dă din ce în ce mai greu jos”.

A slăbit 15 kg în şase luni

Ileana Ionescu este învăţătoare şi deşi are 55 de ani merge frecvent la sala de fitnes. „Îmi luasem maşină şi nu mai mergeam nici pe jos, dar am descoperit sala şi cu voinţa mea şi insistenţa antrenoarei am reuşit. Eu am fost mereu aşa plinuţă şi credeam că aşa trebuie să arăt. Am slăbit 15 kg pe parcursul a şase luni şi sunt mândră de mine. Se dă mai greu jos, dar cu ceva dietă şi reguli alimentare obişnuite pe care ar trebui să le aibă fiecare om se poate”.
Instructoarea Adriana Ciulei a constatat că persoanele de vârstă medie vin mai rar la sală: „Nu trebuie neapărat să fiii gras ca să vi la sală. Sportul înseamnă mai ales sănătate şi dacă vi la mişcare o faci pentru a fi sănătos. E greşit înţeles că trebuie să faci sport ca să arăţi bine. O faci pentru tine ca să te simţi mai bine”, a precizat Ileana Ionescu.


Preţul unui abonament este de 50 de lei

Dacă pe perioada verii numărul persoanelor care vin la aerobic e mai mare, odată cu venirea toamnei şi începerea cursurilor  de către eleve şi studente, numărul abonaţilor a scăzut. Preţul unui abonament la fitnes  de 50 de lei pe lună fiind redus la 35 de lei pentru eleve şi studente.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite