VIDEO/ Gorjeanul calificat la „Românii au talent“ nu renunţă la cererea de eutanasiere: „Voi merge cu ea şi la preşedintele ţării"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Virgil Bîgiu s-a calificat la concursul „Românii au talent”,după ce a bătut cuie cu palma, iar de două zile aşteaptă  să-i fie aprobată cererea de eutanasiere.

Bărbatul de 52 de ani spune că soţia sa este victima unei nedreptăţi. În urmă cu cinci ani, Teodora Bîgiu a suferit un accident la locul de muncă, în urma căruia viaţa sa s-a transformat într-un adevărat calvar. Cel care a reprezentat-o în permanenţă în instanţă a fost soţul  ei, iar în urmă cu două zile acesta s-a prezentat la Tribunalul Gorj cu un memoriu, prin care îi cere judecătorului să dispună eutanasierea sa şi a soţiei.

image

„Am un nou termen în proces peste două săptămâni. Am observat că, din victimă, vor să o transforme în inculpat, ca şi cum ar fi pus singură piciorul sub acel container. Nu renunţ la cererea de eutanasiere şi vreau ca judecătorul să-mi dea un răspuns la următoarea înfăţişare. Nu am glumit. Voi merge cu cererea la domnul Traian Băsescu, pentru că nu mai am altă soluţie. Soţia mea e condamnată la moarte deja. Sunt probe fabricate şi nu putem să tolerăm aşa ceva. Am hotărâri judecătoreşti prin care directorul firmei de colectare a fierului vechi este găsit vinovat de abuz în serviciu şi sancţionat, ITM a găsit vinovată întreprinderea, cum se poate să se treacă peste aceste documente? Soţia mea e bolnavă", declară Virgil Bîgiu.

Cât despre participarea la „Românii au talent", gorjeanul a spus că speră să poată să lupte pentru marele premiu: „Particip, dacă am pornit la drum. Sper să-i aduc o speranţă soţiei şi să câştig premiul cel mare".

În momentul în care a ajuns la tribunal cu memoriul, Virgil Bîgiu le-a spus reporterilor AdS de ce vrea să recurgă la acest gest.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite