Târgu-Jiu: Gorjeanca Alexandra Bădoi - prezentatoare de televiziune, manechin şi cântăreaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În doar doi ani de când a plecat din Târgu-Jiu, Alexandra Bădoi este aproape de a ajunge la statutul de vedetă de televiziune. Are şi calităţile necesare: este foarte frumoasă, cântă şi este şi manechin

Se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora 4 pentru a ajunge la timp la serviciu. Târgujianca Alexendra Bădoi este prezentatoarea rubricii meteo din cadrul Observatorului de dimineaţă de la Antena 1. A plecat din Târgu-Jiu doar de doi ani şi ceva, dar a reuşit repede să se remarce şi este foarte aproape de a deveni o vedetă de televiziune. „Am plecat din Târgu-Jiu spre Bucureşti cu gânduri mari. Am dat examen la facultate şi studiez ceea ce mi-am dorit: Comunicare şi Relaţii Publice în cadrul S.N.S.P.A. Bucureşti. Am urmat un training la Pro Fm Dance, am prezentat ştiri la Radio Lynx si apoi am fost chemată la un rând de probe la Antena 1. După ce s-a facut o selecţie, eu şi alte trei fete am învăţat puţină meteorologie, am făcut dicţie şi au urmat alte probe, iar, la final, eu am fost cea aleasă să prezint meteo“, ne-a povestit Alexandra.

Este întrebată pe stradă cum va fi vremea

image

Alexandra Bădoiu este acum recunoscută pe stradă, iar oamenii o opresc să o mai întrebe cum va fi vremea. „Mi se mai întâmplă să mă întrebe oamenii cum e vremea. Chiar în urmă cu vreo două zile, m-am dus la cumpărături şi vânzătoarea m-a întrebat când va ninge. De regulă, colegii sau prietenii îmi reproşează că nu am adus soarele, dacă e vreme urâtă, sau mă întreabă ce s-a întamplat cand şi-au luat umbrela şi nu a plouat. Eu încerc să le dau o explicaţie reală şi, până la urmă, prognoza meteo e probabilă“, ne spune Alexandra Bădoi. Aceasta prezintă prognoza meteo fără a avea în faţă un prompter de pe care să citească.

Cântăreaţă şi manechin

image

Alexandra Bădoi mai are şi alte pasiuni: muzica şi modelling-ul. Cea mai mare realizare în domeniu muzical a fost calificarea în finala concursului Eurovison cu piesa „You and me”. Cântă de mică, dar primele lecţii le-a luat la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, unde a activat până când a plecat la Bucureşti. „Cânt de când mă ştiu. Când eram micuţă şi veneau musafiri la noi acasă, părinţii mă puneau să le cânt şi se mândreau cu mine. M-am ocupat mai serios de muzică la Palatul Copiilor, când eram în clasa a IX-a. Am învăţat câteva acorduri la chitară şi apoi am început să mă duc la festivaluri şi la concursuri de muzică uşoară. La 18 ani, am trimis piesa  „You and me” la Eurovision şi am intrat în semifinală. Atunci mi-am dat seama că se poate... Eu eram cea mai tânără participantă. Venisem cu pregătirea de la Palatul Copiilor şi am concurat cu cele mai bune voci din ţara noastră: Andra, Nico, Marcel Pavel etc. Pot spune că e cel mai frumos şi cel mai important eveniment muzical de până acum“.

Alexandra Bădoi
Născută. 06 decembrie 1988, Novaci
Experienţă. De 1 an şi jumătate prezintă meteo în cadrul Observatorului de dimineaţă al Antenei 1 şi şase ani face modelling.
Studii. Colegiul National Tudor Vladimirescu Târgu-Jiu, studentă în anul III la Facultatea de Comunicare si Relaţii Publice ( S.N.S.P.A.)

Ce-i place
Apreciez oamenii care visează real, cei care luptă pentru dorinţele lor şi nu se opresc, chiar dacă, în drumul lor mai dau peste tot felul de obstacole. Îmi plac oamenii care îşi iau viaţa în mâini şi fără limite în gândire, cu ambiţie, muncă şi pasiune pentru ceea ce fac“.

Ce nu-i place?
Nu suport trădarea, nu îmi place limitarea, răutatea gratuită şi nu îmi plac oamenii fără vise. Orice om trebuie să creadăc în ceva, să aibă un ideal în viaţă“.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite