Gorjean încarcerat după ce a bătut recordul la infracţiuni rutiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 41 de ani, din Târgu-Jiu, a fost prins ieri în timp ce se plimba nestingherit pe stradă, deşi magistraţii îl condamnaseră la doi ani şi opt luni de închisoare. În luna septembrie a anului trecut, acesta a comis într-o singură zi un număr record de infracţiuni.

Poliţiştii din Turcineşti au fost cei care l-au depistat ieri pe bărbatul pe numele căruia Judecătoria Târgu-Jiu a emis mandat de executare a pedepsei de doi ani şi opt luni de închisoare. Pe 4 septembrie 2010, acesta a provocat un accident pe Drumul Judeţean 674, în comuna Turcineşti, soldat cu rănirea unui pieton, după care a dat bir cu fugiţii, lăsând victima pe în stare de inconştienţă, cu mai multe leziuni.

„După câteva ore de la producerea accidentului, poliţiştii rutieri au identificat conducătorul auto, pe G.H., acesta fiind depistat la locuinţa sa din comuna Turcineşti. Testat cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o concentraţie de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, pe parcursul cercetărilor efectuate, poliţiştii rutieri au stabilit că G.H., deşi avea permisul de conducere anulat din anul 2005, în timp ce conducea pe DJ 674-Turcineşti, un autoturism neînmatriculat şi cu număr fals, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui alt autovehicul, a pătruns pe contrasens şi a accidentat-o pe victimă, părăsind locul faptei  fără încuviinţarea organelor de poliţie”, precizează Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Acesta a fost cercetat pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals, cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală şi permisul de conducere anulat, fiind condamnat de judecători pentru fapta cea mai gravă. Aseară, bărbatul aajuns în arestul Poliţiei Gorj, urmând să fie dus în penitenciar.
 


Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite