Gorjean cercetat pentru furt de energie electrică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul de 45 de ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, s-a ales cu dosar penal pentru că s-a branşat ilegal la un stâlp electric aflat în apropierea casei.

Poliţiştii din localitate şi jandarmii gorjeni au observat că acesta avea în funcţiune mai multe aparate electrice, folosind un cablu improvizat. „A fost depistat S.M., de 45 ani, din comuna Bengeşti-Ciocadia, care executa o construcţie la intrarea în satul Bengeşti.Observând că bărbatul avea în funcţiune mai multe aparate electrice, respectiv un aparat de sudură, un polidisc şi o bormaşină, s-a procedat la verificarea branşamentului la reţeaua de energie electrică. S-a constatat că bărbatul se branşase ilegal la un stâlp electric aflat la o distanţă de aproximativ 100 m, utilizând un cablu improvizat", a declarat Daniel Tică, purtător de cuvânt încadrul Inspectoratului de Poliţie Gorj.

Reprezentanţii CEZ Distribuţie vor stabili valoarea prejudiciului. Poliţiştii au întocmit pe numele său dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt de energie electrică.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite