Târgu-Jiu: Un poliţist din Gorj a fost lovit cu pumnul de un tânăr recalcitrant

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Un poliţist din Gorj a fost lovit cu pumnul de un tânăr recalcitrant
Târgu-Jiu: Un poliţist din Gorj a fost lovit cu pumnul de un tânăr recalcitrant

Meseria de poliţist nu este deloc uşoară, mai ales când vine vorba de scandaluri. De acest lucru s-a convins un agent de Poliţie din comuna Runcu, lovit cu pumnul in zona feţei de un tânăr pe care îl conducea către postul de poliţie pentru legitimare.


Totul a pornit de la un scandal în toată regula izbucnit azi-noapte, în jurul orei 01.00, când poliţiştii din comuna Runcu au fost sesizaţi de faptul că trei tineri s-au luat la bătaie, la aproximativ o suta de metri de discoteca din localitate . Oamenii legii s-au deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului însă atunci când au încercat să ia măsurile legale au avut parte de o adevărată surpriză.

A tras un foc de armă să-i sperie pe agresori

În timp ce îi conducea pe tinerii recalcitranţi la postul de Poliţie, agentul Gheorghe Păunescu a primit un pumn în figură. Manifestările violente au continuat şi la sediul postului de poliţie când cel care l-a agresat pe omul legii, în vârstă de 19 ani,  a început să-i înjure pe cei care i-au cerut să se legitimeze. Poliţistul lovit s-a văzut nevoit să scoată pistolul şi să tragă un foc de armă în plan vertical, chiar în curtea postului de poliţie, pentru a-i speria pe agresori. Tânărul Cristian-Alecu Predan, care l-a lovit fără să stea pe gânduri pe poliţist este  cercetat pentru ultraj iar pedeapsa porneşte de la trei ani de puşcărie.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite