Târgu-Jiu: Golgeterul Ralbexului e în atenţia Ştiinţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Golgeterul campioanei Gorjului din acest sezon, Adrian Tarhat, a reuşit să atragă atenţia a două formaţii de prima ligă, Universitatea Craiova şi Internaţional Curtea de Argeş.

După ce a marcat de 60 de ori pentru Ralbex în campionat, Tarhat a primit deja două oferte de a juca în prima ligă. Formaţia din Turcineşti a promovat deja îm Lia a treia iar patronul acesteia, Marius Benegui, este dispus să lase jucătorul să joace la un eşalon superior el declarând că a fost deja contactat de Universitatea Craiova pentru un eventual transfer:  „Am fost la negocieri cu Mititelu pentru Tarhat. De el nu este interesată doar Universitatea Craiova ci si cei de la Internaţional Curtea de Argeş. Am discutat şi cu antrenorul acestora, Fane Stoica”, a declarat Marius Benegui care spune că îşi doreşte să-l ajute pe fotbalist pentru că acesta are o situaţie dificilă în familie: „Pentru mine nu contează cu cât îl vând. Important este ca lui să îi fie bine şi este bine ca el  să joace. E un copil cuminte şi eu sunt ferm convins că, evoluând în Liga I, va fi şi mai ordonat şi va creşte în valoare.”

Tarhat: „Nu mă gândeam să ajung în atenţia Universităţii!”


Ofertat de Universitatea Craiova unde urmează să susţină probe de joc după reunirea lotului, Tarhat spune că e un vis pentru el să poată juca la o echipă cum e Craiova:  „Este un vis. Ziua promovării în liga a treia cu Ralbex a fost una specială pentru mine. Am reuşit să marchez, să promovez cu echipa în Liga a III-a şi apoi seara să fiu ofertat de Universitatea. Ce poate fi mai frumos? Mi s-a spus că am fost recomandat de mai mulţi oameni de fotbal, iar asta mă bucură. Acum rămâne să merg acolo, să susţin probe şi să dau tot ce e mai bun pentru a demonstra ce ştiu.” Tarhat spune că va merge la Craiova pentru a demonstra ceea ce ştie şi nu are emoţii pentru că va juca alături de vedetele Ştiinţei: „Nu mă gândeam să ajung în atenţia Universităţii. Totul s-a întâmplat repede, n-am avut timp să mă gândesc la toate. Merg acolo cu gândul de a demonstra ce ştiu. Oricum, nu am ce pierde, doar de câştigat. Nu mă sperii că o să stau alături de fraţii Costea care sunt jucători foarte valoroşi.”

Benegui vrea să-l ofere gratis pe jucător

Patronul celor de la Ralbex, Marius Benegui, crede că Tarhat va trece cu bine perioada de probă după care se va putea vorbi de un eventual transfer: „Tarhat va merge în probe şi normal să facă asta. Până acum a fost doar o primă discuţie, ştiu că Universitatea îl urmăreşte de multă vreme. Cred că va rămâne în lotul Ştiinţei pentru că este un băiat amărât şi vrea să facă performanţă. Nu e un fiţos, unul de ăsta care să stea prin baruri sau mai ştiu eu. E necăjit rău, anul trecut i-a murit tatăl, acum locuieşte într-o garsonieră prin Lotrului şi îmi doresc ca acest băiat cuminte să-şi asigure viitorul.”
Tocmai pentru că îi cunoaşte situaţia jucătorului, Benegui a mai precizat că nu va cere nici un ban pe transferul atacantului său: „Nu voi cere bani pe el, mă interesează să-i fie bine jucătorului. La meciul de baraj de la Craiova l-am rugat pe un antrenor care era în tribună să-l urmărească pe Tarhat, doar aşa să văd şi eu ce spune un om de fotbal despre jucătorul meu. Răspunsul? Că e un talent, are un control bun al mingii şi este de perspectivă dacă se lucrează puţin cu el.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite