Târgu-Jiu: Evans vrea victoria cu Gladiator Cluj Napoca

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Evans vrea victoria cu Gladiator Cluj Napoca
Târgu-Jiu: Evans vrea victoria cu Gladiator Cluj Napoca

Baschetbaliştii de la Energia Rovinari joacă azi, de la ora 18:00 cu Gladiator Cluj Napoca, antrenorul Theo Evans cerând jucătorilor săi să obţină victoria, considerând că jocul va fi mai puţin dificil decât cel de la Sibiu.

Gorjenii sunt favoriţi prin prisma poziţiei din clasament dar şi a moralului cu care vin după două victorii consecutive. Theo Evans nu crede că va fi un meci dificil pentru echipa sa deşi recunoaşte că şi clujenii pot fi periculoşi, având jucători de valoare pe care antrenorul Energiei îi cunoaşte deja: „Adevărul e că cei de la Cluj pot fi nişte adversari periculoşi. Au patru  jucători americani, dintre care pe doi îi cunosc din sezonul trecut. Şi ştiu că se mişcă destul de bine. Nu ştiu dacă pornim ca favoriţi, chiar dacă este vorba despre o echipă proaspăt promovată pentru că jucăm totuşi în deplasare. Ca valoare ar trebui să fim peste ei, să sperăm că ne vom impune la final.”

Evans spune că va miza pe apărare apreciind că o nouă victorie ar însemna foarte mult pentru gorjeni: „Beneficiind de o apărare foarte exactă şi cu jocul din ce în ce mai bun pe care l-am dovedit în ultimele două partide, Energia se poate impune. O nouă victorie ar însemna mult pentru noi.”

Antrenorul nu crede că jocul de la Cluj e mai dificil decât cel de la Sibiu unde echipa sa s-a impus etapa trecută: „Am vorbit cu băieţii şi ei cred în victorie. Dacă vom face un joc cel puţin la fel de bun ca la Sibiu, ne vom impune lejer. Important este să ne facem noi jocul de la început. Nu avem nici o problemă de lot, toată lumea este OK. Singurul lucru de care mi-e frică este să nu fim puţin obosiţi. Am dovedit deja că putem face meciuri bune şi în deplasare, chiar şi împotriva unor echipe mai puternice.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite