Târgu-Jiu: Ghindeanu are ruptură musculară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Ghindeanu are ruptură musculară
Târgu-Jiu: Ghindeanu are ruptură musculară

Revenit după o operaţie de menisc efectuată în vară şi după care a stat aproximativ două luni, Daniel Ghindeanu va fi nevoit să stea din nou zece zile din cauza unei rupturi musculare.

Jucătorul pandurilor a acuzat dureri după meciul de la Iaşi din Cupa României dar după 2-3 zile de pauză a revenit pe teren intrând din nou la antrenamente. Înaintea meciului cu Dinamo Ghindeanu a acuzat din nou dureri în zona în care suferise o întindere musculară dar a încercat să forţeze şi să joace la această partidă, dar nu a putut. La revenirea de la Buicureşti a efectuat un examen ecografic care a relevat faptul că are o ruptură musculară. „E vorba de o ruptură de 0,8 mm şi mi s-a recomandat repaos de zece zile. Îmipare rău că tocmai acum când reintrasem în formă trebuie din nou să iau o pauză” a precizat jucătorul care va lipsi la cele două meciuri de pe teren propriu cu Gaz Metan şi Urziceni.

Cârţu e nemulţumit la rândul său că Ghindeanu nu a spus că e accidentat şi ar fi vrut să joace la meciul cu Dinamo: „Sâmbătă, înaintea partidei cu Dinamo, spunea că poate să joace la meciul de la Bucureşti şi că nu sunt probleme iar de miercuri când a revenit la antrenamente spunea că are întindere. Până atunci nu avea nimic şi zicea că pooate să joace o anumită perioadă. Nu a fost atunci foarte hotărât în ceea ce a spus şi am ales pe altcineva pentru că în primă fază cu el voiam să joc. Când am văzut că e nehotărât am zis să nu risc că îmi e frică de o accidentare. Dar aşa sunt jucătorii şi aşa se întâmplă de regulă, nu spun când au probleme. La ecograf s-a descoperit că avea ruptură fără să mai facă ceva antrenamente.”

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite