Târgu-Jiu: Laura Popescu, locul I la semimaratonul de la Sântu Gheorghe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  Laura Popescu, locul I la semimaratonul de la Sântu Gheorghe
Târgu-Jiu: Laura Popescu, locul I la semimaratonul de la Sântu Gheorghe

Una dintre cele mai mici atlete ale clubului Pandurii, Laura Popescu, a reuşit performanţa de a câştiga prima sa medalie la doat câteva luni de când practica atletismul de performanţă. Atleta a câştigat în acest weekend semimaratonul de la Sfântu Gheorghe, sosind pe locul I la junioare dar şi la senioare.

Atleții clubului  Pandurii au participat în weekend la Concursul internațional de semimaraton de la Sfântu Gheorghe. O surpriză pentru gorjenii de la clubul Pandurii a constituit-o performanţa tinerei de doar 15 ani, Laura Popescu, care a câştigat întrecerea rezervată junioarelor deşi e mai mică cu un an decât cele care au participat la concurs. Mai mult, ea s-a clasat pe locul I şi la senioare cu timpul de o oră și 31 de minute.  Performanţa sa este cu atât mai mare cu cât  s-a apucat de atletism în luna octombrie a anului trecut, având mai puţin de un an de pregătire.
Antrenorul Ion Bură consideră că timpul realizat de atleta din Târgu Jiu este unul foarte bun pentru vârsta ei, apreciind că Laura este una dintre marile speranţe ale atletismului românesc.

Alături de Laura Popescu, la semimaratonul de la Sfântu Gheorghe au mai avut rezultate notabile şi alte atlete, Alexandra Crețan, Felicia Mezinca și Nicoleta Ghimpău care au ocupat în ordine locurile II, III și IV în competiția rezervată junioarelor. Rezultatele fetelor de la Pandurii Târgu Jiu în competiţiile de junioare şi senioare, au dus echipa clubului pe locul I la acest concurs la care băieţii s-au clasat doar pe locul 13.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite