Târgu-Jiu: Sorin Cârţu s-a resemnat cu rezultatul obţinut în Ghencea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu: Sorin Cârţu s-a resemnat cu rezultatul obţinut în Ghencea
Târgu-Jiu: Sorin Cârţu s-a resemnat cu rezultatul obţinut în Ghencea

Formaţia gorjeană a fost învinsă de Steaua în deplasare, după golul înscris de Kapetanos în poarta apărată de  Mingote. Antrenorul echipei Pandurii, Sorin Cârţu a dat uitării acest rezultat şi se gândeşte deja la obţinerea celor trei puncte în faţa celor de la Oţelul Galaţi, pe care le consideră mai importanate decât cele din meciul cu Steaua.


Pandurii nu mai au timp să se gândească la eşecul din Ghencea. Sorin Cârţu nu se grăbeşte să tragă concluzii după partida încheiată cu scorul de 1-0 şi nu vrea să facă analize până când elevii săi nu vor trece de etapa a 9-a a Ligii 1.
" Poate că presiunea acestui loc a fost prea  apăsătoare pentru jucătorii mei, pentru că i-am vazut şi la alte meciuri tot cam aşa s-au comportat. Şi data trecută, când am jucat de pe locul 1 cu Universitatea Craiova, tot aşa am intrat, puţin reţinuţi şi blazaţi, timoraţi de situaţie şi era 2-0 în minutul 20. Aşa s-a întâmplat şi acum , ca să jucăm ceea ce ar trebui să jucăm ca echipă care la un moment dat eram pe locul 3,  eu aştept meciurile următoare  şi nu voi trage concluzii acum, nu am aşa o mare supărare vizavi de echipă şi nu fac analize până nu trecem de etapa a 9-a, măcar să trecem de 25 la sută din campionat.  E bine să uităm acum meciul acesta , chiar dacă n-am reuşit prea mare lucru, ne-a batut Steaua totuşi şi trebuie să trecem peste el, trebuie să învăţăm ceva din acest meci şi să ne gândim la partida următoare. Începând de mâine trebuie să ne gândim la meciul cu Oţelul Galaţi pentru că simţim cele trei puncte care ar fi foarte-foarte importante. Sunt chiar mai importante decât dacă am fi bătut astăzi cu Steaua. La ceea ce am jucat astăzi nu cred că am fi putut spera sau am fi meritat mai mult de un punct. Una peste alta, meciul acesta se putea termina şi la egalitate dar cam atâta merităm. "- a declarat Sorin Cârtu, după meciul cu Steaua.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite