Târgu-Jiu: FOTO/ Fostul şef al Gărzii de Mediu Vâlcea a murit în urma unui accident produs în Gorj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Molea, fostul şef al Gărzii Regionale de Mediu Vâlcea a murit într-un accident rutier produs pe raza localităţii Bengeşti-Ciocadia. Acesta se deplasa, în interes de serviciu, spre Târgu-Jiu.

Fostul şef al Gărzii Regionale de Mediu Vâlcea conducea, dinspre Râmnicu Vâlcea spre Târgu-Jiu, o Dacie Papuc. La un moment dat i-a venit rău la volan, a pătruns  pe contrasens şi a intrat sub un tir. Ion Molea, comisar al Gărzii Regionale de Mediu Vâlcea, venise la Târgu-Jiu pentru efectuarea unui control  la depozitul ecologic de gunoi al oraşului.

Poliţiştii au stabilit că Ion Molea de 45 ani, din comuna Popeşti, judeţul Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul, într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul direcţiei ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil umed), după care a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu o autoutilitară condusă regulamentar de Vasile C., de 54 ani, din comuna Afumaţi, judeţul Ilfov.

Conducătorul autoutilitarei, Vasile C., a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

 Trupul lui Ion Molea a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru a se stabili cauzele morţii. Tragicul accident a avut loc azi-dimineaţă în jurul orei 8.00.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite