Un funcţionar de la Casa de Pensii, bătut în cap cu tastatura

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat a agresat un funcţionar al Casei de Pensii
Un bărbat a agresat un funcţionar al Casei de Pensii

Cozile de la ghişeele instituţiilor publice le solicită nervii tuturor. Un bătrân a cedat astăzi şi a reacţionat violent, după ce a fost nevoit să îşi petreacă toată dimineaţa la cozi. Astfel, bătrânul a luat tastatura calculatorului funcţionarului şi l-a lovit cu ea în cap.

Polițiștii au venit imediat la fața locului și efectuează cercetări cu privire la cele întâmplate. „A venit o persoană în sala de audiență și, printre ghișee, unde avem calculatoarele, a încercat să împingă monitorul. A sărit un băiat să țină de monitor ca să nu cadă, dar agresorul a luat tastatura și i-a dat cu ea în cap. Am înțeles că e bolnav și are decizie de curatelă. A agresat și o echipă de ziariști care era în zonă. Nu este lovit rău și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Putea să-i arunce cu ceva în ochi. Asta e munca cu oamenii, la ghiseu", a spus Rodica Ghimiș, directorul Casei de Pensii Gorj.



Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihice, obișnuiește să se plimbe dezbrăcat complet pe străzile din Târgu-Jiu și are momente când devine foarte violent. În urmă cu mai mulți ani, acesta a intrat gol-pușcă în incinta Liceului de Muzică și Arte Plastice, unde a lovit cu pumnul un profesor.

image
Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite