Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / LIVIU Ciobotariu debutează azi la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la ora 20:00 noul antrenor al pandurilor, Liviu Ciobotariu,  va debuta pe banca echipei gorjene în primul său meci oficial. Înaintea jocului din această seară fotbaliştii au fost relaxaţi şi s-au plimbat prin staţiunea Poiana Braşov.

Azi Pandurii s-au plimbat pe aleile din staţiunea Poiana Braşov, acolo unde sunt cazaţi înaintea jocului de deseară, văzând unii dintre ei pentru prima dată în acest an zăpada.  După ce au efectuat ieri dimineaţă un ultim antrenament la Târgu Jiu, jucătorii convocaţi în lot de antrenorul Ciobotariu au ajuns aseară la Braşov, acolo unde vor rămâne timp de trei zile. Lotul este cazat la Poiana Braşov, la Hotel Ruia.

Îşi vor juca şansa la Braşov


Jocul cu braşovernii nu se anunţă deloc uşor pentru noul antrenor al pandurilor care e conştient că FC Braşov e decisă să nu cedeze mai ales că vine cu un moral bun după victoria din Cupa Râmâniei: „Toate meciurile sunt dificile şi nu cred că e un meci uşor. Ştiu că ne aşteaptă un joc foarte greu la Braşov dar poate fi un meci special pentru că ei sunt pe val acum. Au câştigat meciul de cupă de la Urziceni şi au un moral foarte bun.” Chiar dacă Pandurii nu au mai câştigat de cinci etape, la fel ca şi adversarii de azi, Ciobotariu nu-şi face probleme şi spune că va aborda meciul la victorie şi îşi va juca şansa: „Ştiu că este un joc mai greu dar ne jucăm şansa. Mergem să jucăm toate meciurile la victorie dar ce va fi rămâne de văzut. Eu mi-am propus să câştig toate meciurile dar la fotbal nu se ştie, nu poţi spune înainte dacă vei câştiga.” Şi braşovenii vin după o perioadă mai dificilă şi sunt în aceeaşi situaţie ca Pandurii, n-au mai obţinut o victorie de cinci etape în campionat.

Păcurar e suspendat

Pandurii au o problemă de lot la acest meci şi este destul de importantă, Păcurar fiind suspendat după cartonaşul roşu din etapa trecută. N lot a revenit şi Popete care nu mai intra în vederile lui Cârţu dar şi Tilincă, acesta fiind scos din lot etapa trecută. Ciobotariu a precizat că la el toţi jucătorii vor avea şanse egale să demonstreze că merită să joace la Pandurii. De cealaltă parte Viorel Moldovan nu mai are nici un fel de problemă după ce jucătorii care au avut probleme medicale, Dani Coman, Rui Duarte, Voicu şi Hadnagy au revenit la antrenamente cu echipa în ultima săptămână. Tehnicianul braşovenilor spune că nu concepe alt rezultat decât victoria chiar dacă se teme puţin de Pandurii: „Este o echipă bvine organizată însă noi trebuie să facem tot posibilul pentru a-i destabiliza şi a obţine cele trei puncte. Nu concep decât varianta victoriei.”

„Avem jucători capabili care trebuie să demonstreze. De aceea sunt la Pandurii să înscrie goluri sau să apere, fiecare acolo unde are postul.  Fac tot ce pot ca echipa să joace şi să marcheze. Îmi doresc foarte mult acest lucru şi ar fi ideal.”
Liviu Ciobotariu

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite