Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Columbofilii olteni expun porumbeii campioni la Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgu-Jiu:  GALERIE FOTO / Columbofilii olteni expun porumbeii campioni la Târgu Jiu
Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Columbofilii olteni expun porumbeii campioni la Târgu Jiu

Pasionaţii de creşterea şi antrenarea porumbeilor de concurs expun azi cei mai buni porumbei la Târgu Jiu. Expoziţia are loc pe şoseaua de centură, spre ARTEGO, şi numără peste 300 de porumbei campioni care aparţin columbofililor din judeţele Gorj, Mehedinţi, Dolj, Olt, Vâlcea şi Argeş.

Târgujienii îi pot vedea pe campioni până la ora 17:00, preţul unui bilet de intrare fiind de 8 lei. Printre porumbeii expuşi la această acţiune ce include doar columbofilii din Oltenia se numără foarte mulţi porumbei campioni care vor merge şi la expoziţia naţională de la Târgovişte din luna noiembrie.

Cel mai valoros porumbel expus la Târgu Jiu azi este „nr.61” cum îi spune proprietarul său, chiar preşedintele clubului vâlcean AS, Ion Avram. Porumbelul său a punctat anul acesta la toate concursurile la care a zburat, doar la unul sosind pe locul cinci, în afara podiumului.  De patru ani acestza reuşeşte an de an să fie cel mai bun  şi de aceea pentru proprietar  "61"e nepreţuit şi nu vrea să-l vândă deşi a avut o ofertă de 2500 de euro.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite