Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Ciobotariu a început azi munca la Pandurii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liviu Ciobotariu care s-a înţeles aseară pentru un contract până în 2012 cu preşedintele Marin Condescu iar azi a efectuat primul antrenament cu echipa.

După plecarea lui Cârţu, Pandurii n-au rămas fără antrenor decât la o singură şedinţă de pregătire, aseară aceştia antrenându-se sub comanda secundului Florin Bejinaru. Tot aseară Liviu Ciobotariu şi secundul său Gabi Mărgărit au bătut palma cu preşedintele clubului şi de azi au început munca cu echipa gorjeană.

Prezentat de Adi Ilie


Ciobotariu a fost prezentat jucătorilor în vestiar la ora 11:00 de către preşedintele Marin Condescu şi impresarul Adi Ilie care a venit împreună cu noul tehnician. Preşedintele i-a făcut cunoştinţă antrenorului cu toţi jucătorii din lot şi membrii staffului tehnic din care vor face parte, pe lângă fostul său secund de la FC Otopeni şi secundul Florin Bejinaru, de pregătirea portarilor ocupându-se deocamdată directorul sportiv Robert Bălăeţ, fost portar la Pandurii. Preşedintele a explicat că din iarnă se va căuta o soluţie pentru postul de antrenori cu portarii dar şi cel de preparator fizic. După ce a făcut cunoştinţă cu jucătorii Ciobotariu a intrat direct la muncă, efectuând primul antrenament cu Pandurii sub privirile a aproximativ 100 de suporteri veniţi să vadă echipa la lucru cu noul antrenor.

A debutat ca fotbalist la Pandurii


Noul antrenor al pandurilor a debutat în fotbal în 1989 şifost după 1990 fotbalist al echipei din Târgu Jiu evoluând cu Pandurii în liga a doua. Ciobotariu a jucat doar un singur sezon, până în 1991, la Târgu Jiu fiind apoi împrumutat la Progresul Bucureşti unde a evoluat apoi timp de opt ani în 1997 mergând la Dinamo. Din 1999, fostul internaţional a plecat în străinătate unde a jucat pentru Standard Liege, RAEC Mons şi FC Antwerp, în sezonul 2004-2005 revenind la Dinamo de unde s-a retras ca fotbalist şi a înceout cariera de antrenor, mai întâi la FC Naţional unde avea posibilitatea să lucreze cu Sorin Cârţu dar a ales Dunărea Galaţi. Ca antrenor a mai pregătit pe Internaţional Curtea de Argeş şi CS Otopeni cu aceasta promovând în Liga I. A fost antrenorul celor de la CS Otopeni de două ori totalizând 19 meciuri pe banca ilfovenilor.
Ambii antrenori veniţi azi la Pandurii, Liviu Ciobotariu şi Gabi Mărgărit, au efectuat stagiul pentru obţinerea Licenţei Pro la Standard Liege studiind pregătirea tactică a unuia  dintre cei mai buni tehnicieni români, Ladislau  Boloni.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite