Târgu-Jiu: GALERIE FOTO / Cardoso a găsit zăpada şi pe Ronaldo la Poiana Braşov

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brazilianul Cardoso a avut două surprize când a ajuns la Poiana Braşov. Prima a fost zăpada pe care o vede pentru prima dată anul acesta iar a doua fotografiile cu Ronaldo care a stat în acelaşi hotel unde sunt cazaţi gorjenii.

Zăpada  a fost prima surpriză de care au avut parte jucătorii de la Pandurii la Braşov, ei find cazaţi la Hotel Ruia din Poiana Braşov. Azi când au ieşit la plimbare jucătorii străini din lot au încercat zăpada care e destul de mică dar suficientă pentru a se bate cu bulgări. Brazilianul Cardoso a fost încântat de peisaj dar mai puţin de frigul de afară, el uitând să ia şi mănuşile care la Târgu Jiu nu-i lipsesc de la antrenamente.

Cardoso a găsit în sala de conferinţe a hotelului Ruia, unde sunt cazaţi fotbaliştii de la Pandurii în Poiană, o fotografie a lui Ronaldo. Brazilianul a fost surprins să afle că acesta a fost cazat în acelaşi hotel în urmă cu şapte ani, atunci când juca la Inter Milano.  Directorul hotelului Ruia i-a arătat lui Cardoso mai multe fotografii ale jucătorilor care evoluau la Inter Milan atunci când formaţia italiană a jucat cu FC Braşov în 2002, aceştia fiind cazaţi la acest hotel înaintea jocului cu braşovenii. Cardoso a văzut de asemenea o serie de trofee câştigate de-a lungul timpului de Adi Ilie, fostul internaţional având o colecţie de fotografii şi cupe în hotel.

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite